A You színésznője, a Marienne-t alakító, Tati Gabrielle elképesztő dolgokat árult el a színésztársáról, a You sorozat főszereplőjéről, Penn Badgley-ről. 

Beleélte magát

Miközben a Netflixen debütált a You friss évadának második etapja, a Marienne-t alakító, Tati Gabrielle elárulta, milyen is volt együtt dolgozni Penn Badgley-vel. A 27 éves színésznő állítása szerint kollégája gyakorlatilag teljesen új emberré változott a forgatások alatt, annyira beleélte magát a szerepébe. 

Teljesen más ember lett

 Tati a People magazinnak mondta el, hogy amikor Penn felvette Joe szerepét, akkor még a szeme is változott. 

Egy teljesen új ember lépett be a testébe. Én pedig azt mondta, úristen, de jó 

– magyarázta a színésznő, majd hozzátette: 

Ilyenkor valami történt vele mentálisan, mintha már nem is Penn lett volna. Penn és Joe teljesen elhatárolódott egymástól. 

– mondta. 

Penn ezt kérte a készítőktől 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk Penn Badgley még a 4. évad forgatása előtt azt kérte a készítőktől, hogy kevesebb szexjelenete legyen az új szezonban. A 36 éves színész a felesége, Domino Kirke iránti tiszteletből döntött úgy, hogy kevesebb szexjelenetet vállal csak. Penn a Podcrushed podcastban beszélt arról, hogy megkérte a Sera Gamble forgatókönyvírót, hogy kevesebb intim jelenetet írjon neki a 4. évadban. 

A hűség minden kapcsolatban, így a házasságomban is nagyon fontos a számomra. Így úgy döntöttem, nem akarom ezt csinálni

– mondta korábban a színész, akinek a kérése végül teljesült, így a 4. évadban már jelentősen kevesebb intim jelentben láthatjuk. 

(via)