Kezdődik a nagy bemelegítés a Netflixen, még mielőtt berobbanna Sarolta királynővel és a Bridgerton család folytatásával, romantikus produkciókkal hangolódik a streaming szolgáltató. Mutatjuk, mire lesz érdemes rákattanod a hónapban. Íme, az áprilisi premierek!

Sóvárgás (Április 8.)

Készen állsz a legfelkavaróbb gasztro-filmre, amit valaha is láttál? A Bangkokban élő Aoy, túl jó szakács ahhoz, hogy elpazarolja tehetségét egy kis étteremben. Bekerül a híres Sóvárgásba, Thaiföld első számú luxusszakács közösségébe, aminek élén a hírhedt, de zseniális Paul séf áll. Van ebben a filmben, dráma, szerelem, szenvedély, mesés helyszín, csodás ételek, de bizony terror is.

A floridai férfi (Április 13.)

A megszégyenült, eladósodott ex-zsaru(Edgar Ramírez) kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába ahol belekeveredik egy sötét és veszélyes küldetésbe. Meg kell találnia egy maffiózó szökött barátnőjét, miközben családi titkokra derül fény, és megindul a halálos hajsza egy kincsért. Mindezt akcióba és humorba csomagolva kapja a néző.

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok (2. évad - Április 27.)

A Kristin Hannah bestsellere alapján készült sztori utolsó fejezete következik.  Tully (Katherine Heigl) és Kate (Sarah Chalke) gyerekkori legjobb barátok voltak, ám valamiért megszakadt a 30 éves barátságuk. Tully az Antarktiszon forgat egy dokumentumfilmet, Kate pedig az életben maradásért küzd, miközben a szerelmi életük is egyre csak bonyolódik. Vajon sikerül időben megjavítani a barátságukat? Ebben az évadban minden a helyére kerül.

Útikönyv a szerelemhez  (Április 21.)

Érkezik az év egyik legromantikusabb filmje! Miután eljegyzés helyett szakítás lett a kapcsolatából, az utazásszervező (Rachael Leigh Cook) Vietnámba utazik, hogy turistáskodva gyógyítsa szívét. Megismerkedik a szexi idegenvezetővel (Scott Ly), aki megtanítja élni, utazni, és hihetetlen kalandokban lesz részük egy mesés környezetben. A sztori ott válik bonyolulttá, hogy mire összemelegednek, felbukkan az ex…

Sweet Tooth: Az agancsos fiú (2. évad – Április 27.)

Az Emmy-díjas sorozat visszatér! A poszt-apokaliptikus világban játszódó történet főszereplője egy szeretetre méltó fiú, aki félig ember, félig szarvas. A kis Gus-t (Christian Convery) és hibridtársait Abbot tábornok (Neil Sandilands) és az Utolsók fogságában tartja. Ezért, hogy megmentse barátait, Gusnak ki kell aknáznia erejét, és lázadást szít a hibridek körében. Látványos, megható, de mégis akciódús jelenetekre számíthatsz!