Sikerült felturbóznia a streamóriásnak a kínálatát az ősz első hónapjában, és várva várt filmekkel, sorozatokkal és meglepő újdonságokkal készül a nézőknek. Szóval egy percig se aggódj: lesz mit nézned! Íme, a szeptemberi premierek a Netflixen:

Anyánk bűnei (szeptember 14.)

Igaz történet  alapján! Egy hihetetlen családi tragédiát boncolgat a film: Lori Vallow bíróság elé áll, miután eltűntek a gyerekei. Ebben a lebilincselő háromrészes sorozatban felnőtt fia, Colby szólal meg először, részletezve idilli gyermekkorukat, és hogy később az anyjuk teljesen kifordult magából a vallási fanatizmusa miatt, ami tönkre tette a családot. Olyan durva az eset, hogy lemész tőle hídba!

Bosszúra készen (szeptember 16.)

Az előkelő magángimnáziumban Dreának (Camila Mendes) megvan mindene a tökéletes élethez: népszerűség, pasi, barátok. Aztán minden ugrik egy csapásra, amikor a fiúja feltesz róla egy pikáns videót a netre, és mindenki előtt beégeti. A bosszú borítékolható, amihez talál egy hasonlóan pórul járt társat Eleanor (Maya Hawke) képében. Ne hagyd, hogy a csinicsajos külső, és a rózsaszín hangulat félrevezessen, mert brutálisan nyomják a lányok a bosszút! Már csak  Sophie Turner vidám cameója miatt is kihagyhatatlan!

Szöszi (szeptember 28.)

Csillogás, siker, tengernyi ember imádata. Látszólag erről szólt a szexbomba, Marilyn Monroe élete, és csak élveznie kellett azt, hogy a világ a tenyerén hordozta. Ugyanakkor pont ez a világ roppantotta össze. A film bemutatja felemelkedését, a tragédiához vezető eseményeket, miközben rámutat arra: igazából senki sem értette meg őt. A szépséges Ana de Armas tökéletes Marilynnek bizonyult, a film pedig egyszerre gyönyörű, ugyanakkor baljós, de az biztos: mindenkire mély benyomást fog tenni.

Az út vége  (szeptember 9.)

Queen Latifah ismét hatalmasat alakít ebben a szívdobogtató, de hátborzongató krimiben. Brenda, a kétgyermekes édesanya, Houstonba költözik a családjával, és elkíséri a szerencsecsomag testvér, Reggie is. Megállnak egy motelnél éjszakára, ahol bűntény történik, és a testvér úgy dönt: lenyúlja a drogpénzt, ami katasztrofális következményekkel jár. Ha bírod az akciófilmeket, akkor ez tutira megdolgozza az idegrendszeredet!

Nem várt találkozás  (szeptember 1.)

Annyira édes ez a film, hogy nem lehet rajta nem mosolyogni! Egy fiatal lány (Kat Graham) történetét meséli el, akivel eljegyzés helyett inkább szakít a pasija. Veronába utazik, ahol kiderül: az általa lefoglalt villában már lakik egy szexi idegen, akivel kénytelen lesz osztozkodni. Ez persze rengeteg szívet melengető, és nevetőgörcsöt okozó jelenethez fog vezetni. Egyszerűen imádnivaló, ahogy kibontakozik kettejük kapcsolata!

Az összetört szívek gimije  (szeptember 14.)

Visszatér a 90-es évekbeli Szívtipró gimi, csak éppen szexuálisan sokkal szabadosabb verzióban. A sorozat olyan tabutémákat feszeget, mint a szex, nemi identitás, drogfogyasztást, vagy éppen a tinédzserterhesség. A Hartley gimnáziumba járó Amerie-t (Ayesha Madon) lepattintotta a legjobb barátnője, a suli falára pedig felkerült egy mindenkit leleplező szextérkép, hogy ki-kivel kavart, és jól sejted: ebből hatalmas botrány lesz!

Végzet: A Winx Saga - 2. évad  (szeptember 16.)

Dobpergés, éééés, igen! Folytatódik a varázslatos tini fantasy, a Winx Saga. Mint azaz első évadból kiderül, Bloom (Abigail Cowen) nem egy sima mezei tűz tündér, és erről a szüleit is beavatta. A tündérképzőben folytatódik a harc, miközben Bloom „rosszkislány” lesz, és szabadjára engedi az erejét, beleugrik egy forró szerelmi kapcsolatba, és a barátaival a kezükbe veszik a dolgokat. Közben pedig egyre több  titkot  tud meg magáról a főszereplő. Rengeteg izgalommal, fordulattal tér vissza a sorozat, ami még látványosabb lesz az előzőhöz képest!