Az HBO Max új Pretty Little Liars sorozata, akárcsak elődje, tele van titkokkal, és csak idő kérdése, hogy mikor jön egy újabb csavar a történetben. Most exkluzív előzetessel lepték meg a rajongókat a készítők, amely már most bizonyított: hihetetlenül izgalmas, na meg ijesztő lesz a történet!

És most ki lesz A?

Az előzetesben Imogen (Bailee Madison), az egyik főszereplő a barátból lett ellenséget, Karent (Mallory Bechtel) fogadja otthonában, hogy az hazavihesse pár régi motyóját, amely barátnőjénél volt. 

Aztán csak kínosan álldogálnak egymás mellett, Imogen pedig keresztbe fonja karjait terhes hasán amíg Karen csak bámul.

Nem akarok semmilyen drámát

— mondja Karen, melyre Imogen csak annyit válaszol:

Én sem.

A feszültség kissé oldódik, amikor Imogen anyja, Davie (Carly Pope) belép a szobába, és nem tűnik fel neki, hogy a lányok rosszban vannak.

Szia, Karen! Nem sokat láttalak mostanában.

Az anyukák sem maradnak ki a borzalmakból

A hátborzongató rész csak ezután jön, Karen észrevesz egy borítékot, amely az ajtóra van tapasztva, és Davie-nek van címezve. Az A betű azonban vérvörös színével kiemelkedik, és azonnal azt sejteti: ennek nem lesz jó vége. A boríték egy meghívót rejt, amelynek üzenete, hogy bulizzanak újra úgy, mint 1999-ben. Félelmét és aggodalmát nem tudja leplezni David, amit lánya is azonnal észre vesz. 

Anya, minden rendben?

— kérdezi Imogen, és az eddigi Pretty Little Liars tematikába illeszkedve mi mást tehetne az édesanya, hát hazudik. Azt állítja, csak egy helyi vendéglő szórólapja volt benne, de mindenki érzi, hogy van valami megmagyarázhatatlanul hátborzongató  az egészben. 

Július 28: A visszatér

Miután a lányok elhagyják a szobát, Davie megfordítja a meghívót, és megtalálja a neki szánt üzenetet is:

Elmentem, de nem felejtettem. Nem hagyhatod figyelmen kívül a múltat örökké. A visszaszámlálás megkezdődött.

A spin-off új A-je arra készül, hogy bosszút álljon Imogenen és barátain nemcsak az ő bűneikért, hanem az anyukáik által elkövetett hibák miatt is. Mindez egy olyan incidensből ered, amely 20 évvel ezelőtt történt, körülbelül ugyanabban az időben, amikor ez a buli zajlott. Tehát ez a meghívás lehet az első nyom annak kiderítéséhez, hogy ki az új titokzatos A? 

Via