A hatalmas Riverdale fanok már tűkön ülve várták, hogy kiderüljön, mikor tér vissza a Netflixre a kicsit misztikusba hajló széria. Az előző, hatodik évad számos kérdést hagyott nyitva, a finálé pedig egyértelműen arra engedett következtetni, hogy itt bizony még rengeteg izgalom van hátra. Most végre, kiderült a premier dátuma, a rajongók pedig örülhetnek, mert már nem kell sokat aludni, hogy viszont lássuk kedvenc kamaszainkat. 

Márciusban érkezik

A The CW január 13-án jelentette be ugyanis, hogya természetfeletti tinidráma utolsó évadának bemutatója 2023. március 29-én lesz. Amint azt már tudni lehetett, a sorozat ezúttal az 50-es évekbe kalauzolja vissza a nézőket. Az első rész címe már korábban napvilágot látott: Don’t Worry, Darling. Bizony csakúgy, mint Harry Styles és Florence Pugh közös filmjének a címe. 

Vissza a múltba

Az új szezon rengeteg izgalmat és kalandot tartogat, hiszen a karakterek mind a James Dean halála utáni napon ébredtek fel, 1955-ben. Archie, Betty és a banda többi tagja ismét tinédzserek, még a középiskoláok, és Jughead az egyetlen, aki emlékszik arra, mi is történt, arról azonban fogalma sincs, hogyan utaztak vissza az időben, azt pedig pláne nem tudja, hogyan térhetnek vissza. 

Új ikertesó

A hetedik évad különösen Cherly számára hoz majd rengeteg intrikát, ugyanis még decemberben kiderült, hogy új ikertesót kap, Julien pedig alaposan felkavarja majd az állóvizet. A Deadline információi szerint Cheryl ikertestvére egyáltalán nem lesz kedves karakter, sőt mindenki életét igyekszik megkeseríteni maga körül. A készítők közlése szerint a fiatal, sportos és jóképű Julian gyakran kerül majd összetűzésbe az ikertestvérével, de a többi tini karakterrel is, különösen Archieval (KJ Apa). 

(via)