Egyértelműen a nap híre, amit a MAX bejelentett: Samantha Jones visszatér az És egyszer csak-ban!

Júniusban érkezik a második évad

Még a stáb sem tudott róla, akkora titok volt, hogy Samantha Jones nem csupán említés szintjén jelenik meg a Szex és New York folytatásában, hanem ismét a csapattal forgat maga Kim Cattrall. A színésznő évek óta híresen rossz viszonyt ápol Sarah Jessica Parkerrel, éppen ezért sokáig hallani sem akart a folytatásról, nem volt hajlandó a szereplésre.

Most azonban úgy tűnik, van olyan dolog, ami még az ő szívét is meglágyítja, Kim Cattrall ugyanis meggondolta magát: mégis szerepet vállal az És egyszer csak-ban. A hír bombaként robbant, mindenki nagyon meglepődött, még maguk a stábtagok is. 

Még a stábtagok sem tudták

Ugyanis a sorozaton dolgozó alkotók közül is csak kevesen tudhatták, hogy Kim Cattrall megegyezett a készítőkkel. Egy különleges kocsival érkezett a helyszínre, amin nem lehetett belátni. Sőt, még a nevét sem tüntették fel a diszpókon, a forgatással kapcsolatos papírokon, nehogy kikerüljön a hír még idő előtt. 

A stábtagok maguk sem értik, hogyan történhetett meg, hogy Kim Catrall megtört, és visszatért. A kikerült nyilatkozatok szerint, tényleg nagyon durva viták zajlottak a kamerák mögött, nemrég pedig egy Instagram háborúban is ment az adok-kapok a két színésznő között.

Kim Cattrall egyelőre csak egyetlen jelenet erejéig tér vissza, ám már mindenki arról beszél, hogy valószínűleg a harmadik évadban ismét négy barátnő életét követhetjük.

via