Samantha Jones nélkül sokak számára nem volt kerek a Szex és New York folytatása. Most azonban visszatér a közkedvelt karakter.

Komoly feltételeket szabott

Mint kiderült, egyetlen jelenet erejéig visszatér Kim Cattrall, alias Samantha Jones. A Szex és New York dívája azonban szigorú feltételekhez kötötte a közös munkát. 

  • Kikötötte, hogy nem hajlandó a másik három nővel közös jelenetet forgatni, így azt már eddig is tudhattuk, hogy sem Sarah Jessica Parkerrel, sem Cynthia Nixonnal, sem Kristin Davisszel nem tűnik fel egyszerre. 
  • Ahogyan azt is megszabta, hogy az executive producerrel, Michael Patrick Kinggel sem hajlandó közösen dolgozni, hiszen ő Sarah Jessica Parker egyik legjobb barátja. 

Éppen ezért nagyon körülményes volt a forgatás, a visszatérés pedig annyira titkos volt, hogy még a diszpókon sem tüntették fel a színésznő nevét, sokan a stábból is csak a médiából értesültek. 

Magányos jelenetet várhatunk

Ezek tudatában sokakban felmerült a kérdés, vajon milyen lehet az a jelenet, amelyben Samantha úgy tud felbukkanni, hogy ne nagyon kelljen találkoznia azokkal az emberekkel, akikkel nem szeretne. Mint kiderült, nagyon magányos. 

Samantha Jones ugyanis egy nagyon egyszerű jelenetben tűnik majd fel: a színésznő egy autóban ül, ahol Carrie-vel telefonál. Persze ehhez nem kellett Sarah Jessica Parker jelenléte, az ő hangját majd utólag beteszik a jelenetbe. 

Te elégedett vagy, hogy Samantha egy ilyen jelenettel tér vissza?

via