A március lesz az év legszebb hónapja a Sikoly rajongóknak, ekkor kerül ugyanis a mozikba a horrorfilm 6. része. 

Rengeteg változást hoz az új Sikoly film

A hatodik epizód sok szempontból rendhagyó lesz, alapjaiban változtatja meg a viszonyokat pár aprónak nem mondható változtatás:

David Arquette, alias Dewey Riley például sok rajongó bánatára a Ghostface áldozata lett, amikor az álarcos halálra késelte a kórházban, így a kedvenc rendőrünk már biztosan nem lesz a történet része. 

Neve Campbell sem csatlakozik a stábhoz a hatodik epizódban, ő ugyanis úgy érzi, méltatlanul kevés a gázsija ahhoz képest, amennyit az első öt rész alatt hozott a franchise-nak. 

A két alapszereplő hiányában Gale Weathers magára marad, és mint látható a trailer-ben, a gyilkos ezt ki is használja. Vajon lezárul egy korszak, és az utolsó főszereplő is maga mögött hagyja a Sikoly-filmeket?

Jenna Ortega, azaz Wednesday is megjelenik

Lesz azonban világsztár, az 5. rész után ismét főszerepet játszik Jenna Ortega, aki mostanában inkább a Wednesdayben való alakítása okán lett hihetetlenül felkapott. Valószínűleg az őt övező érdeklődés miatt is lehet kasszasiker az új epizód.

De nem csupán a szereplők, a helyszín is változik. Woodsboro már a múlté, a 6. epizód New York-ban játszódik, ez pedig egyet jelent: a régi szabályok már nem érvényesek, az ígéretek szerint a gyilkos különlegesebb mint valaha, és bármi megtörténhet. 

Vajon ez azt is jelenti, hogy búcsút kell intenünk minden régi szereplőnek? Esetleg Jenna Ortega Sikoly karrierje máris véget ér? Egy biztos: a new york-i metróban senki nem hallja a sikolyodat, főleg Halloween este. Márciusban minden kiderül! Addig is jöjjön az előzetes!