Hamarosan jön a Sikoly hatodik része, ez pedig felszínre hozta a régi emlékeket, a rajongók pedig döbbenetes dolgon veszekednek. 

Melyik sikoly volt a leghangosabb?

A Sikoly rajongók éjjel-nappal egymásra licitálnak, ahogyan jön a hatodik rész. A vita tárgya most az: melyik epizód nyitójelenete volt a legjobb? 

A legalapvetőbb gyilkos eszközt, a kést a középpontba állító film mára 5 epizóddal büszkélkedhet, az elmúlt években pedig erősre sikeredett a visszatérés. Az ezredforduló környékén született kezdő epizódok után még 2022-ben is tudtak újat mutatni, reméljük, ez nem változik 2023-ban. 

Felüdülés egy annyira egyszerűen vérfagyasztó horror mostanság mint a Sikoly, hiszen a csúcstechnikák teljesen elveszik a realitást a történetekből, a számítógépes technikáknak köszönhetően ma már teljesen irreális módon gyilkolnak a filmsztárok. 

A twitter népe szerint ez a befutó

A friss vitát a Beyond the Mask (azaz A maszk mögött) felhasználó váltotta ki, aki megkérdezte, melyik epizód nyitójelenete volt a legjobb? 

Végül a második rész diadalmaskodott, amikor Omar Eppst és Jada Pinkett a Scream film premierjén vesznek részt a moziban, az egyiküket a mosdóban, a másikat a moziteremben szúrják le, mégis heves vita alakult ki. 

via