A Stranger Things Hopper seriffjének szerencsére nem lett igaza. 

David Harbour attól félt, hogy a Stranger Things lesz az első olyan Netflixes sorozat, aminek nem lesz folytatása az első évad után. A színész álmában sem gondolta volna, hogy a sorozat ennyi évadot megél. 

Emlékszem, amikor az első évadot forgattuk. Lent voltunk Atlantában, és a Netflix körülbelül 20 dolláros költségvetést adott nekünk

– mondta a BBC The One Show című műsorában.

via GIPHY

Kb. a negyedik rész forgatása alatt az egyik fodrász odajött hozzám, és azt mondta: „Nem hiszem, hogy ez működni fog.” Amikor végeztünk, arra gondoltam, hogy mi leszünk az első Netflix-sorozat, aminek a második évada nem kap zöld utat. Mind azt gondoltuk, hogy kész katasztrófa lesz az egész.

– tette hozzá.

Hatalmas siker lett a Stranger Things

David szerencsére tévedett, és a  produkció  a Netflix történetének legsikeresebb sorozata lett. Május végén debütált a negyedik évad, ami sorra zsebeli be az elismeréseket a filmkritikusoktól és a nagyközönségtől egyaránt. 

Az új epizódokban számos szereplő tér vissza, akiket az előző évadokból már ismerhetünk, köztük Winona Ryder, David Harbour és Finn Wolfhard is. A szereplőgárdához új tagként csatlakozott Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco és Joseph Quinn, utóbbi Eddie Munson szerepéért kapott nagy figyelmet.

A streamingszolgáltató már  a thriller-sorozat spin-offjait tervezi. Ezekről egyelőre annyit árultak el a rendező Duffer testvérek, hogy nem a rajongók által ismert és szeretett karakterekre fognak koncentrálni.

Via