A legnagyobb fanoknak kötelező: egy londoni színházban bemutatják a Stranger Things előzményét! Készen állsz arra, hogy visszakalauzoljanak az 1959-es évbe? Most kiderül, milyen volt akkor Hawkins városa! 

Itt vannak a részletek

A darab a Stranger Things: The First Shadow címet kapta, és a londoni West Enden lesz látható még idén. A Duffer testvérek cége készítette a darabot. A Phoenix Színházban a jegyek árusítása már tavasszal megkezdődik, valamint további információkkal fognak szolgálni még márciusban. Ide kattintva lehet regisztrálni elsőbbségi jegyekért és információkért, ha esetleg te is szívesen ellátogatnál Londonba egy Stranger Things kalandra! 

A sztoriról röviden

A darab rövid összefoglalójában ez áll: Hawkins, 1959: egy rendes város, mindennapi problémákkal. A fiatal Jim Hopper autója nem indul be, Bob Newby nővére nem veszi komolyan a rádióműsorát, Joyce Maldonado pedig csak diplomát akar szerezni, és ki akar jutni a városból. Amikor megérkezik az új diák, Henry Creel, a családja rájön, hogy az újrakezdés nem is olyan egyszerű… és a múlt árnyéka nagyon hosszúra nyúlik.

Izgisen hangzik, ugye? 

Ezt mondják a Duffer testvérek

Matt Duffer és Ross Duffer, a Stranger Things készítői  megszólaltak egy közleményben a színházi előadásról, amit ők is izgatottan várnak: 

Nagyon izgatottak vagyunk a Stranger Things: The First Shadow miatt. A zseniális rendező, Stephen Daldryvel való együttműködés inspiráló volt, Kate Trefry pedig olyan darabot írt, amely meglepő, ijesztő és szívhez szóló

- mondták a Duffer testvérek.

Mikor érkezik az 5. évad?

Habár mindenki izgatottan várja a Stranger Things 5. évadát, közben szomorúak is vagyunk, hiszen ezzel lezárást fog kapni a népszerű sorozat. A jelenlegi információk szerint a széria utolsó évada 8 epizódból fog állni. A rossz hír azonban, hogy a rajongóknak sokat kell várniuk, ugyanis a tervek szerint csak 2024 közepén jelennek meg az új részek a Netflixen. Erre a linkre kattintva minden információt megtalálsz az új évadról! 

Via