Friss forgatási fotók láttak napvilágot a Bridgerton család 3. évadáról. A felvételek azt követően kerültek ki, hogy a sorozat új szériájának forgatását egy időre leállították. 

Leállt a forgatás

A Bridgerton család egyértelműen az egyik legkedveltebb sorozat a Netflixen, ám a harmadik évad premierjére még minden bizonnyal várni kell, pláne, mert a közelmúltban egy időre a forgatás is leállt. A News.com.au információi szerint az egyik fő történetszálat teljesen elkaszálták. Informátorok szerint azért rendeltek el változásokat, mert a történetnek szórakoztatóbbnak kell lenni. 

Új fotók érkeztek

Szerencsére nem sokáig tétlenkedtek az alkotók, ugyanis úgy tűnik a forgatás megy tovább, sőt néhány szédületes fotó is kikerült a friss szezonról. A fotókon több szereplő is látható, akik a forgatásra érkeztek, mindannyian lélegzetelállítóan festenek a 19. századi ruhákban. 

Mikor folytatódhat? 

A Netflix egyelőre még nem közölte a harmadik évad premierdátumát, de az előző év alapján a rajongók arra számíthatnak, hogy tavasszal jelenhetnek meg az új részek. Bár a forgatás csúszása miatt, ez most kétségessé vált. 

(via)