Zseniális hírünk van számodra: szeptember 15-én újra kezedbe veheted a Cosmopolitan magazint! Ugye te is várod már? Csak mert mi alig bírunk magunkkal, ezért úgy döntöttünk, ezen a napon egy különleges meglepetés programmal is készülünk neked!

Vásárolj extra kedvezményesen az Etele Plázában!

A rengeteg szuper cikk mellett a magazinban egy elképesztő kuponfüzet is vár rád brutális mennyiségű kuponnal, amikkel 20-50%-os kedvezményekkel vásárolhatsz a Cosmo Shopping Day-en szeptember 15-én, illetve egész hétvégén szeptember 18-ig az Etele plázában!

Beszerezheted például a szezon legtrendibb őszi cipőit a Deichmannban, 30% kedvezmén jár ugyanis a második pár cipőre a Cosmo kuponnal, de a Gap üzletében is felturbózhatod ruhatáradat, szintén 30 % kedvezménnyel, a Women'Secretben pedig 20 %-ot spórolhatsz! Sőt, a Teilorban 10%-kal olcsóbban repülhetsz rá a mesés ékszerekre! A shopping körütadon ugroj be a Starbucksba is, mert 1+1 kuponunk is van forró italokra, de az ETELE Cinemában is kedvezményesen tudsz mozijegyet váltani.

Jól hangzik, igaz?

Legyél te is Cosmo-címlaplány!

Keresd a plázában a magazin standját, ahol a Cosmo Cover fotófal előtt elkészítheted a saját menő címlapfotódat is! Várjuk az Instán a szuper fotókat! 😉

EXTRA MEGLEPETÉS

És a legjobbat a végére hagytuk! Címlapsztárunk kilétét egyelőre nem fedhetjük fel, de az már biztos, hogy szeptember 15-én délután az Etele Plázában személyesen is találkozhatsz vele. Ha 16 órára oda érsz, akár vele is pózolhatsz a Cosmo-címlap előtt.

Figyeld az eseményt a Facebookon és a Cosmo.hu-t, mert hamarosan minden részletet leleplezünk!