A Szex és New York visszatérése nagy port kavart, sem elismerésekből, sem botrányokból nem volt hiány. A folytatás azonban nem várat tovább magára: kiderült, mikor jön a második évad, és már az előzetese is látható!

Sarah Jessica Parker osztotta meg a nagy hírt

Sarah Jessica Parker maga osztotta meg az Instagram-oldalán a hírt, amelyet régóta várnak már a rajongók: idén visszatér a Szex és New York folytatása, jön az És egyszer csak... második évada. Végre az is kiderült, mikor láthatjuk az epizódokat: a színésznő állítása szerint, idén júniusban érkeznek az új epizódok. 

Az elmúlt időszakban több forgatási fotó is nyilvánossá vált, amelyek arról árulkodnak, hogy a sorozatba ugyan Mr. Big nem tér már vissza, Carrie régi szerelme, Aidan viszont fontos szerephez jut az özvegy életében. De vajon sokadik nekifutásra sikerül egymás mellett lehorgonyozni? Vagy ismét beizgazolódik, hogy nem ők a nyerő páros? 

Szívszorító sorokat fűzött az előzeteshez

Sarah Jessica Parker az Instagram-oldalára már az első előzetest is kiposztolta, és a következőt írta hozzá:

És egyszer csak... 2. évad! Idén júniusban a MAX-en! Hálás köszönet annak a tehetséges csapatnak, akik nemcsak a kamerák előtt, de mögött is hosszú ideig dolgoztak a következő fejezeten. A leghidegebb téli napokat miattuk tavasznak éreztük, és ti is annak látjátok majd. Mindig meglep, hogy még most is képesek vagyunk többet és jobbat nyújtani, mint amiről valaha álmodni mernénk. Ez a történet nektek szól, ezt a történetet ti tartjátok életben. Ölellek titeket, Sarah Jessica.