Az utóbbi időben nagyon sok vígjáték készült, de a minőségük eléggé vegyes. Akadnak kifejezetten viccesek, de erőltetettek, unalmasak is. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, melyek garantáltan meg tudnak nevettetni, és akkor sem lesznek unalmasak, ha már láttad őket! 

Másnaposok

Egy igazi klasszikussal kezdjük, ami sokak kedvence. Összesen három Másnaposok-film készült, de most az elsőt emelnénk ki, talán ez a legszórakoztatóbb. A sztorit bizonyára jól ismered, a három barát, Stu, Phil és Doug elindulnak, hogy bulizzanak egy hatalmasat Las Vegasban, hiszen Doug megnősül. Magukkal viszik Alant, a menyasszony testvérét, aki kicsit furcsa. A bulin azonban elszabadul a pokol, a barátok másnap reggel döbbenten veszik észre, hogy hiányzik Doug és egy tigris van a fürdőszobában. 

Tökös csaj 

Szintén sokak kedvence a Tökös csaj, ami Rachel McAdams és Rob Schneider főszereplésével készült. Jessica egy nagyon menő csaj az iskolában, aki egy ellopott fülbevalónak köszönhetően testet cserél egy bűnözővel. A lány az első kiakadás után elhatározza, hogy megtalálja a fülbevaló párját, és visszaállítja a dolgokat, de folyamatosan akadályokba ütközik, miközben Clive, a bűnöző még élvezi is a dögös testet. 

Bajos csajok 

A filmet biztosan sokszor láttad már, de sosem árt feleleveníteni a vicces sztorit! Cady Heron éveken keresztül magántanuló volt, de a szüleivel végül úgy döntenek, hogy Amerikába költöznek, a lány pedig gimnazista lesz. Már az első nap kitapasztalja a furcsaságokat, a helyzet pedig csak még bizarrabb lesz, amikor megismerkedik a suli menő csajával, Reginával és a barátnőivel. Candy és az új barátai elhatározzák, hogy megkeserítik Regina életét, ezért mindenféle tervet szőnek, amivel megalázhatják, de a dolgok aztán nagyon nem úgy alakulnak, ahogyan tervezték. 

Őrült, dilis, szerelem 

Emily egy váratlan pillanatban bevallja a férjének, Calnek, hogy megcsalta. A házasságuk romokban hever, amikor Cal megismeri Jacobot, a helyi nagymenőt, aki az összes dögös csajt elszédíti. Jacob a szárnyai alá veszi Calt, és megtanítja csajozni. A férfi viszonyt is kezd egy dögös tanárnővel, akivel egészen jól alakulnak a dolgok, amíg rá nem jön, hogy a fiát tanítja. 

Oscar 

Az 1991-es vígjátékot viszonylag kevesen ismerik, pedig igazán szórakoztató. A film főszereplője, Angelo Provolone, aki régóta megbecsült tagja az alvilágnak. De az apja halálakor megfogadja, jó útra tér, és becsületes ember lesz belőle. Bár Provolone próbálkozik, a bűnös élet nem szeretne vele szakítani, még annak ellenére sem, hogy a rendőség folyamatosan megfigyeli. A változások pedig igazán vicces szituációkhoz vezetnek. 

Kellékfeleség 

Danny sikeres plasztikai sebész, aki 20 éve szingli. Csak kalandjai vannak, a nőket pedig a kamu jegygyűrűjével pattintja le. Egészen addig, amíg meg nem ismeri Palmert, akitől többet is akar. De sajnos Palmer meglátja a gyűrűt, és azt hiszi nős, ezért Danny kitalál egy mesét, hogy éppen válófélben van, mivel elviselhetetlen a felesége. Mivel nincs felesége, így az asszisztensét kéri meg a szerep eljátszására, de nagyon hamar egy családi vakáción találja magát, Katherine-nel és a gyermekeivel. 

Bosszúra készen 

Drea a suli legnépszerűbb csaja, de az expasija nyilvánosságra hoz róla pár intim fotót, amelyek megkeserítik az életét. A barátai kiközösítik, ezért kitalálja, hogy bosszút áll. Ehhez partnert is talál, egy másik kiközösített lányt, Eleanort, akivel szintén csúnyán elbántak. A lányok elhatározzák, bosszút állnak a másik helyett, és mindent bevetnek, hogy célt érjenek!