Továbbra is rekordokat döntöget Taylor Swift! Az énekesnő egy napon belül lett a Spotify legtöbbet streamelt előadója az új Midnights album megjelenése után.

A legkelendőbb album

Az új album október 21-én jelent meg, és mondani sem kell, hogy hatalmas sikernek örvend. Az album több mint egymillió példányban kelt el csak az első három napban, így elnyerte a 2022 legkelendőbb albuma címet. A kritikusok szintén csak dicsérni tudják Taylor munkáját. 

Egyébként a Grammy-díjas énekesnő a megjelenés után három órávalújabb hét dallal lepte meg a rajongóit. A sztár egyébként a saját rekordját döntötte meg, mivel eddig a 2017-es Reputation című albuma volt a legkelendőbb stúdióalbum egy hét alatt. 

Megszólalt a siker után

Hogy lehetek szerencsés, hogy ti itt kint csináltok valami ilyen észbontót?” Mint ami most történt??!?!'

- írta a Twitteren az énekesnő, miután meglátta, hogy mennyi ember kapkod az új lemez után.

Turné is lesz

A tervek szerint 2023-ban Taylor Swift világ körüli turnéra indul, hogy az új albumát népszerűsítse. Utoljára 2018-ban járta körbe a világot, és koncertezett. A Reputation World Tour közel 350 millió dollár bevételt hozott, megdöntve minden idők legnagyobb bevételt hozó turnéjának rekordját.

Az énekesnő nemrégiben Jimmy Fallonnak elárulta, hogy hiányzik neki a turnézás. Eredetileg 2020-ban is útnak indult volna, de a koronavírus-járvány keresztül húzta a számításait. 

Tudod, hiányzik, amikor dalokat írsz, és büszke vagy a dalokra, és a rajongók reagálnak... a leghatékonyabb módja annak, hogy láthasd őket, ha az arcukba nézel

- mondta Taylor.

Itt te is meghallgathatod 

Via