Idén lesz 10 éve, hogy vége lett a Breaking Badnek (a magyar címe Totál szívás), és a két főszereplő elvállalta, hogy még egyszer eljátsszák Walter White-ot és Jesse Pinkmant. Most már tényleg utoljára.

A harmadik szereplő pedig...

A Netflixen látható a Better Call Saul, a Breaking Bad spinoffja, illetve az El Camino című film, ami a sorozat utolsó utáni, egészestés részének fogható fel. Most nem ilyen nagy lélegzetvételű folytatás készült, csak egy reklám, igaz, Aaron Paul azt nyilatkozta, ők egy külön miniepizódnak fogták fel ezt a megbízást.

A Popcorners nevű snack hirdetésében a Walter White és Jesse Pinkman újra az ikonikus lakókocsiban főzőcskéznek, de ezúttal drog helyett egy rágcsálnivalót készítenek. Nemcsak ők ketten, azaz Bryan Cranston és Aaron Paul szerepelnek azonban a reklámban, hanem feltűnik egy harmadik szereplő is a sorozatból. Nem lőjük le, hogy kiről van szó, kattints a play gombra!

Igen, Tuco Salamanca érkezik megint a két főszereplőhöz, hogy tesztelje a terméket, és ezúttal is elnyeri a tetszését, amit kínálnak neki.

Ez volt az utolsó

A reklám a vasárnap esti Super Bowlhoz készült, ez az amerikai futball évi legnagyobb eseménye. A meccs szünetében mindig világraszóló koncertet ad egy szupersztár (idén Rihanna), illetve direkt a Super Bowlhoz készült, magas költségvetésű reklámok láthatóak. Ezek között a hirdetések között kerül majd adásba a fenti, egyperces kisfilm, amelynek rendezője a sorozat kreátora, Vince Gilligan. És igen, és a régi lakókocsit is elővették, ez nem egy másik ugyanolyan, hanem pontosan az.

Viszont most, hogy hat évad után a Better Call Saul is véget ért, Aaron Paul úgy érzi, hogy ezzel a reklámmal most már tényleg elbúcsúznak a Break Bad univerzumától, nem fogják többet ezeket a szerepeket játszani.

Úgy érzem, hogy ez az, amikor úgymond szögre akasztjuk a kalapunkat, legalábbis ami a Breaking Bad-univerzumot illeti. És milyen jópofa búcsú ez

– mondja Aaron Paul, de persze kalapja csak Walter White-nak van, Jesse Pinkman a sapkáját akasztja most szögre.

Via