Elképesztő népszerűségnek örvend a Wednesday, aminek hamarosan láthatjuk majd a 2. évadát is. A Netflixen rekordokat döntögető sikersorozat kapcsán mindent IS tudni akarnak a rajongók, egyebek között azt is, hogy az 1. szezon ikonikus táncjelenetét tudják-e majd a friss évadban überelni. 

Vírusként terjedt

A címszereplőt alakító Jenna Ortega által koreografált táncjelenet vírusként kezdett el terjedni az interneten a sorozat bemutatását követően, a TikTokot gyakorlatilag nem lehetett úgy megnynitni, hogy ne jött volna szembe velünk vagy a konkrét jelenet, vagy az újragondolt táncos videók. Ráadásul Lady Gaga 2011-es Bloody Mary című slágerét is újra felkapták ennek köszönhetően, ugyanis a táncos videók alatt rendre ez a dallam csendült fel, annak ellenére, hogy a sorozatban Wednesday valójában nem erre táncol. 

Lady Gaga is imádta 

A vírusvideó persze magához Lady Gagához is eljutott, aki szintén készített egy táncos felvételt. A közösségi oldalak ennek hatására valósággal felrobbantak, sőt még annak a lehetősége is felmerült, hogy az énekesnő szerepet kaphat a széria folytatásában. A népszerűség dacára Jenna Ortega elárulta, most már teljesen máshogy csinálná ezt a jelenetet, sőt azt is elmondta, egyenesen megbánta azt. 

mi lesz a 2. évadban?

A rajongók ennek ellenére imádják mind a táncos jelenetet, mind a sorozatot, éppen ezért jogosan merülhet fel a kérdés: a 2. évadban lehetséges-e ezt überelni, valamint lesz a folytatásban hasonló táncos jelenet? Az alkotók úgy érezhetik kötelességük lehet valami hasonlóval előrukkolni, s talán a rajongók is várnák mindezt, de valójában az 1. évad táncos jelenete azért volt nagyszerű, mert egy kicsit sem volt erőletett. Éppen ezért, nagy eséllyel hasonlót nem fogunk a folytatásban látni, de az biztos, hogy a készítők újra előrukkolnak majd valamivel, ami meghökkentő. Mi már nagyon várjuk, és Te?