Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy a Wednesday biztosan visszatér, hiszen már berendelték a 2. évadot. A Jenna Ortega főszereplésével készült széria hihetetlen népszerűségnek örvend a Netflixen, a rajongók pedig már most tűkön ülve várják a friss részeket. Annyira oda vannak érte, hogy már a legnépszerűbb elméletek is napvilágot láttak, ezek jellemzően azt taglalják, hogyan térhet vissza az új szezonban Weems igazgatónő (Gwendoline Christie), aki szomorú véget ért az 1. évad végén. 

Bár látszólag Weems igazgatónő meghalt, de egy interjúban Gwendoline Christie azt mondta, úgy érzi az akadémia vezetője bizony még visszatér. 

Úgy érzem, Larissa Weemes kész lenne arra, hogy még tovább szórakoztasson. Nem hiszem, hogy bármi olyan közhelyes dolog uralni tudná, mint a halál. 

Az igazgatónő visszatérése kapcsán persze már rajongói elméletek is napvilágot láttak, íme a legnépszerűbbek:


Visszaemlékezések 

Már az első évadban is láthattunk néhány visszaemlékezést, melyben Wednesday szülei, a fiatal Morticia és Gomez voltak a főszereplők. Ezekben a jelenetekben tűnt fel a fiatal Larissa Weems is, így nem kizárt, hogy ilyen visszatekintések formájában ismét láthatjuk majd az igazgatónőt, bár így akkor majdnem biztosan nem Christie alakítja majd. 

Lehet, hogy nem is Weems halt meg? 

A Nevermore-ban nem Weems igazgatónő volt az egyetlen, aki képes volt az alakváltásra, így könnyen előfordulhat, hogy valójában nem is ő halt meg az évadzáróban. Érdekes fordulat lenne, na és persze az is kérdés, hogy akkor kit mérgezett meg Thornhill. 

Wednesday feltámasztja 

A feltámadás kérdésköre megjelent az 1. évadban is, így egyáltalán nem kizárt, hogy Wednesday talál rá módot, hogy feltámassza a szerencsétlenül járt igazgatónőt. Bár a kérdés valójában nem az, hogy Wednesday fel tudja-e támasztani Weems-t, hanem inkább az, szükség van-e erre. 

Weems valójában Thornhill-vel dolgozott 

Népszerű rajongói elmélet, hogy Weems csak megjátszotta a halálát, és valójában Thornhill-vel dolgozott. Egyáltalán nem kizárt, hogy ez tényleg így van, hiszen az igazgatónő elég ellenségesen viselkedett Wednesday-vel, így meg van rá az esély, hogy az aljas tervek kivitelezése érdekében csak eljátszotta a halálát, a 2. évadban pedig visszatér, mint főgonosz. 

(via)