Felrobbant a Netflix oldala, a steraming-szolgáltató ugyanis bejelentette a Wednesday második évadát, méghozzá egy különleges videóval.

Jön a Wednesday második évada

Hetek óta megy a találgatás, visszatér-e a Wednesday, a sejtések pedig beigazolódtak: igen, Jenna Ortega nem hagy minket friss epizódok nélkül. 

Hogy a Nevermore Academy lesz-e a visszatérés helyszíne, az egyelőre még kérdés, hiszen a romániai feltételekkel egyáltalán nem voltak elégedettek a készítők. Volt például olyan eset a forgatás alatt, amikor többszörös áron jutottak hozzá az eszközökhöz a Wednesday készítői, csak mert tudták, hogy a szuperprodukcióban valószínűleg rengeteg pénz van. 

Pedig Romániának igen csak jót tett a Wednesday, özönlenek a rajongók, hogy élőben is megnézhessék Jenna Ortega rémálmát: a Neverland Academyt. 

Mit ígér az új évad?

A Netflix friss, ropogós előzetesében már kaphatunk némi képet arról, mire számíthatunk az új epizódokban. Wednesday Addams először az első évad sikerére reflektál:

Az elmúlt néhány hét során vadásztak rám, szellemek kísértettek, és milliók utánoztak az interneten. Kész kínszenvedés volt. Köszönöm!

Aztán jönnek az ígéretek az új évadról:

  • Még több gyötrelem!
  • A globális jelengés visszatér!

Majd újra megjelenik Wednesday, aki csak annyival kommentálja a folytatást és az azt övező hype-ot:

Őszintén, bár jobban érdekelne!

A Netflix azt írja, a második évad hamarosan látható, ám nem kell, hogy szó szerint vegyük az ígéretet, 2024 előtt ugyanis esélytelen, hogy képernyőre kerüljön a folytatás.

És hogy mitől is annyira furcsa ez a videó? Lady Gaga slágerének eredetileg semmi köze nem volt a Wednesday sorozathoz, ám a TikTok trendnek köszönhetően úgy tűnik a Netflix is belátta: ez az igazi Wednesday himnusz!🖤