Miután Lady Gaga a TikTokon alkotta újra Wednesday Addams ikonikus táncát, megindultak a találgatások annak kapcsán, hogy vajon az énekesnő feltűnik-e a széria második évadában. Mi imádnánk, ha ez megtörténne, és nagyon úgy fest, hogy Jenna Ortega is hasonlóan érez, ugyanis nemrég megoszotta a gondolatait annak kapcsán, hogy Gaga milyen karakter lehetne a sorozatban. 

Felrobbant a TikTok

Az ikonikussá vált mozdulatok vírusként terjedtek a TikTokon aláfestő zeneként pedig rendre Lady Gaga 2011-es slágere, a Bloody Mary került, pedig a sorozatban eredetileg nem ez a dal csendül fel, miközben Wednesday táncol. A rengeteg  táncos videónak  hála azonban az énekesnő slágere több, mint egy évtized után a slágerlisták élére tölt, ezt pedig már Gaga sem hagyhatta szó nélkül: ő maga is eljárta azt a bizonyos táncot, amivel szó szerint felrobbantotta a TikTok-ot. 

Persze a történteket a Netflix sem hagyta szó nélkül, a videó megjelenését követően nem sokkal ők is közzétették azt az Instagramon, a posztban pedig azt írták: 

„Mother Monster megérkezett”

Gaga csatlkazozhat? 

Ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor muszáj megemlítenünk, hogy a Wednesday második évadának friss előztesében is felcsendül az említett Gaga dal, ami alátámasztani látszik azt, hogy az énekesnőnek valamilyen formában köze lesz a készülő szezonhoz. Ennek a címszereplőt alakító Jenna Ortega is nagyon örülne, a Golde Globe-gálán, a Variety kérdésre elárulta, imádná, ha Gaga csatlakozna a show-hoz. Sőt, azt is elmondta, milyen szerepben tudná elképzelni az énekesnőt: úgy gondolja Lady Gaga valószínűleg ugyanolyan félelmetes erőt alakítani, mint amilyen az első évadban Christina Ricci volt, szerepe szerint pedig Wednesday-vel kellene megvívniai a csatáját. 

A Netflix hallgat 

Persze a Netflix háza tájáról egyelőre semmiféle megerősítés nem érkezett annak kapcsán, hogy Gaga valóban csatlakozna a teamhez, de annyi biztos, hogy az egyébként színésznői babérokra törő énekesnő élénk színfoltja lenne a Nevermore Akadémiának. 

(via)