Olyan sok ígéretes tehetség van az X-Faktor idei évadjában, hogy csak kapkodjuk a fejünket! A múlt héten másról sem szólt az X-Faktor, csak Bodrogi Gyula hihetetlenül tehetséges unokájáról, a 17 éves Bodrogi Enikőről, aki gyönyörű hangjával még Gáspár Lacit is megríkatta! A tegnapi adásban pedig egy újabb esélyes tűnt fel az X-Faktor színpadán, akivel ByeAlex egészen a döntőig menetelne!

Hihetetlenül tehetséges a híres színész lánya

Az X-Faktor döntőjének másik nagy esélyese a Keresztanyu sorozat színésznének, Mihályfi Balázsnak és operaénekes feleségének Tóth Adrienn-nek a lánya, a 18 éves Mihályfi Luca Zsófia!

@rtlxfaktor Hogy tetszett Luca produkciója?😍😍😍 #xfaktor #xfaktorhu ♬ eredeti hang - rtlxfaktor

A gyönyörű csajszi most érettségizett, szülei révén jól ismeri a showbizniszt és amióta az eszét tudja, énekel. Több hangszeren is játszik és bár leginkább a színészet érdekli, énekesnőként is szeretné kipróbálni magát.

ByeAlex szeretné vele megnyerni az idei évadot

A mentorokat is teljes ámulatba ejtette Mihályfi Luca tehetsége: Herceg Erika, Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex egytől egyig szeretné a csapatában látni, sőt! ByeAlex még azt is megkérdezte, tőle, hogy szeretne-e vele menetelni a végső győzelemig! 

Van kedved velem megnyerni ezt az évadot?

— tette fel a kérdést ByeAlex, Herceg Erika szerint pedig mindenben tökéletes Mihályfi Luca, aki szerint simán lehetne egyszerre énekesnő és színésznő is a versenyző, mert minden adottsága megvan hozzá. A végén persze hozzátette, hogy ő is nagyon akarja a csapatában tudni a fiatal lányt!

Via