Az idei X-Faktor új mentorával, Herceg Erikával izgalmasabbnál izgalmasabb események történnek: a szépséges énekesnőt folyamatosan el akarják csábítani a versenyzők és rendszeresen kap olyan merész fotókat is a pasiktól, amiket már meg sem mer nyitni! Mindez azonban még semmi!😲

Herceg Erika nem bírta tovább, kirohant a stúdióból

A tegnapi adás folyamán Herceg Erika többször is táncolásra buzdította mellette ülő mentortársát, Puskát Petit, aki valamiért nem volt vevő ilyesmire. A műsor egy pontján azonban Puskás Peti is elkezdte táncra noszogatni az énekesnőt, akinek viszont nagyon kellemetlenül esett a dolog.

Herceg Erika Nagy Krisztofer versenyző elől menekült be a pult alá, mikor a többi mentortársa, Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci elhúzódva tőle hagyta, hogy a versenyző kitessékelje őt a pult alól és táncra buzdítsa őt. Az eset annyira megrázta az énekesnőt, hogy a versenyző távozása után ő is kiviharzott a stúdióból.

Az énekesnőnek nagyon cikis volt az egész

A reklámszünet után aztán visszatért mentortársaihoz a már megnyugodott Herceg Erika, mentortársa, Gáspár Laci pedig megígérte neki, hogy ha a legközelebb bármilyen kellemetlen vagy cikis helyzet fogja őt érni, meg fogják védeni.

Az énekesnő erre szemmel láthatóan megnyugodott, Puskás Petivel pedig végül úgy békült ki, hogy az egyik versenyző produkciója alatt egy fergeteges táncot loptak a mentorok asztalán.

Via