Február 9-én debütált a Netflixen a You 4. évadának első öt része, ám hiába a hatalmas várakozás, a sorozat rajongói alaposan kiakadtak a kezdő epizódok után. 

Kiakadtak a rajongók 

A fanatikusok ugyanis meg voltak róla győződve, hogy Joe felesége, Love valójában nem halt meg és újra felbukkan a friss szezonban. A széria kedvelői most nagyon csalódottak, sőt sokan egyenesen unalmasnak és kiszámíthatónak titulálták az első öt részt. A friss epizódok kapcsán nem szeretnénk semmiféle egyéb poént lelőni, ugyanis bizonyára sokan vannak még, akik nem látták, így mi most nem állunk neki spoilerezni. Csak annyit árulunk el, hogy Love bizony nem bukkant fel. 

Ez viszont alaposan felhúzta a rajongókat: sokan most egyenesen könyörögnek a készítőknek, hogy Joe felesége térjen vissza a halálból. Sőt, volt aki fenyegető üzenetet tett közzé a Twitteren: 

Ha Love Quinn nem tér vissza a halálból, akkor én nem nézem tovább. 

Egy másik felhasználó pedig így fogalmazott: 

A 4. évad egy csalódás. Ennek az évadnak Love-ról, Joe-ról és a babáról kellett volna szólnia... 

A You 4. évada eddig unalmas és kiszámítható volt, ami nem történt volna meg, ha Love még mindig benne van

 – írta egy harmadik twitterező. 

Persze egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a You rajongók imái meghallgatásra találnak, a szezon második etapja ugyanis márciusban érkezik, az előzetesben pedig látható Love is. A fanok őszintén remélik, hogy nem csak egy visszaemlékezésről van szó. A második öt rész március 9-től lesz elérhető, addig sajnos várni kell. 

Az előzetest addig is itt tudod megnézni: 

(via)