2019 legmesésebb beauty adventi naptárjai

Még egy hónapod van begyűjteni a nagy karácsonyi visszaszámlálás legmenőbb kiegészítőjét: az adventi kalendáriumodat.

Apró meglepetéshalmaz – H&M

Lehet, hogy eddig a ruhákért néztél be a H&M-be, de legközelebb biztosan az adventi kalendáriumukért csekkolsz majd be. Tele van apró beauty cuccokkal és az ára is baráti. Kell ennél jobb meglepi az ünnepi szezonra?

Ár: 6 995 Ft

Több infó ITT.

Csillagpor – MAC

Oké, az ára elég borsos ennek a galaktikus szépségnek, de ellen lehet állni neki? Mire kinyitod az utolsó ablakot, már a kezedben is lesz az összes make-up kedvenced a tökéletes ünnepi sminkhez.

Ár: 49 000 Ft

ITT csekkold!

 

Ampullákba zárt karácsony – BABOR

A márka idei naptára olyan gyönyörű lett, hogy lehet nem is lesz szíved felnyitni a kis rekeszeket és inkább a fa alatt nézegeted majd. Azért a 24 ampullába zárt szépségpillanat a végén úgy is meg fog győzni!

 

Ár: 21 900 Ft

Katt IDE a rendelésért.

A mesebirodalom – L’Occitane

Mintha egy népmesébe lépnél be minden egyes kis ablakocska kinyitásával. Nem csak a design, hanem a varázslatos meglepetések miatt is!

Ár: 15 500 Ft

Irány a webshop!

Házikósorozat – The Body Shop

Idén a The Body Shop egy komplett kis karácsonyi utcarészletet álmodott meg, különböző méretű házikókkal. Minél nagyobb a házikó, annál több kincset rejt magában!

Ár: 31 990-45 990 Ft

Részleteket ITT találsz!

Van benne minden jó – Yves Rocher

Mintha egy csomó apró karácsonyi csomagból állna össze az Yves Rocher naptára! Már te is látod a lelki szemeid előtt, hogy milyen lelkesedéssel bontogatod majd ki őket? Nem csoda, hiszen egy teljes szépségápolási rutin termékeit rejtik magukban.

Ár: 16 900 Ft

Még több infó ITT.

Egyet a pasidnak – Balea MEN

Nem akarod kihagyni a szerelmedet sem a visszaszámlálásból? Lepd meg egy kifejezetten neki összeállított naptárral, amiben ő is megtalálja a hozzá passzoló beauty termékeket. Legalább nem jár majd rá az arckrémedre.

Ár: 5 199 Ft

Részleteket ezen a linken találsz.

Még több

Smink