Meghan hercegné vicces sminkbakija ma mindent visz   

Ilyen még nem történt a hercegnével!

Meghan hercegné vicces sminkbakija ma mindent visz   

Meghan és Harry november 7-én a Westminster-apátságban vett részt egy megemlékezésen, és ott történt egy véletlen „baleset”, amikor az esemény után a hercegi pár személyesen is találkozott a katonákkal és a családtagjaikkal. A nagyon aranyos és egyben vicces sminkbaki Meghannel és egy veterán katonával történt.

Mivel a hercegné ismert a közvetlen stílusáról, így talán nem is olyan meglepő, hogy Harry feleségének a sminkje nyomott hagyott William Allen kabátján, ahogy megölelték egymást. William egyékbént a 2. világháborúban ott volt a D-napon, és a következő hónapban ünnepli a 100. szülinapját.

Persze az ilyen dolgok mindannyiunkkal megtörténnek, így William sem vette zokon egyáltalán, hogy a hercegné összekente a kabátját. Sőt, miután nevettek egyet a sminkfolton, az idős bácsi elejtett egy kedves mondatot: „ezt már sosem fogom letörölni.” Így a férfi egy olyan szuvenírt kapott a hercegnétől, amit eddig nem sokan.


Nem csak ezt jegyezték meg a royal fanok, hanem azt is, hogy mennyire jól állt Meghannek a kabát, amit az eseményen viselt. A múltkori piros bőrszoknyájáért is mindenki odavan, és valószínűleg ez a darab is hasonlóan népszerű lesz majd.

Még több

Smink