Ezek 2020 legnagyobb beauty trendjei az Instán

Ami a feededen, az az arcodon!

Pozitív a negatív

A lebegőnek kinéző tusvonal hatalmas menőség lesz idén: a titka a negatív térben rejlik, amit a tussal kontúrozol. Próbáld ki egy színes, neon szemceruzával, mint Shay Mitchell. Vagy ha ragyogóbb lookra vágysz, akkor a fekete tus használata előtt dobj fel némi metálosan csillogó szemhéjfestéket!

Back to the 2000s

Nagyon úgy néz ki, hogy a 2000-es évek eleje lesz az új retró (merthogy ugye már 20 év telt el azóta. Bocsi.)! Szóval  ideje felidézni az évezred eleji cérnavékony szemöldököket. De nyugi, nem kell újra a túlszedés katasztrofális hibájába esni, egyszerűen csak a kevésbé vastag szemöldök lesz most a divat. Vegyél példát Bella Hadidról, aki pont ilyen lágyan ívelt formát választott!

View this post on Instagram

all I want for christmas is a time machine

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Festői színek

A szemhéjfestéked idén akkor lesz a legdivatosabb, ha a vízfestékből inspirálódsz. Megvannak azok a klasszikus watercolor tetkók, amiken kissé elmosódottak a színek? Na, pontosan ezt a technikát kell alkalmaznod a szemhéjadon is! De no para, neked ehhez nem kell megválnod a szemöldöködtől, ahogy Halsey tette…

View this post on Instagram

🧸🎈🦋 MUGGIN

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Nem óvodás

Ugye neked is volt kiskorodban egy csomó csillogó arcmatricád? Képzeld, most ennek a felnőttváltozata lesz irtó menő. Az influenszerek elsősorban a fesztiválokon villantják meg ezt a dizájnt, de kicsit visszafogottabb verzióban egy sima bulihoz is nyugodtan feldobhatod a kis kövekkel a sminked.

View this post on Instagram

𝐍𝐞𝐰 𝐘𝐞𝐚𝐫𝐬 𝐄𝐯𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐤 𝐜𝐨𝐮𝐥𝐝𝐧’𝐭 𝐛𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞 𝐫𝐡𝐢𝐧𝐞𝐬𝐭𝐨𝐧𝐞𝐬 🤩 ⁣ ⁣ 𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐦𝐨𝐧𝐭𝐡 🤗 ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #makeuplook #euphoriamakeup #makeuplover #euphoria#rhinestone #morphe#eyelooks #maryhadalittleglam #abhbrows #norvina #inssta_makeup #makeupart #newmakeup #makeupjunkies#newyearsmakeup #becca #milanicosmetics #holidayglam #haloeye #haloeyeshadow #nudelip #kkwbeauty #kkwxmario #kkw #talentomx #mexicanmuas #glamourmakeup #facegems #makeupidea #makeupinspo

A post shared by Makeup Artist in AZ🌵🌞 (@v_glamourous) on

Eufória

Ha te is imádtad Zendaya HBO-s sorozatát, akkor a durva sztorikon kívül nyilván az is megmaradt, milyen elképesztően szuperül sminkelték magukat a csajok. A bevállalósabb look népszerűsége tehát egyértelműen az Eufória miatt van: szóval elő a csillámokkal, mert egyre csak trendibb lesz!

View this post on Instagram

the final piece

A post shared by euphoria (@euphoria) on

Még több

Smink