Millie Bobby Brown új sminkkollekciója maga az álom!

És már le is csaphatsz rá!

Millie Bobby Brown új sminkkollekciója maga az álom!

Február 19-én lesz 16 éves, de Millie Bobby Brown már most elmondhatja magáról, hogy egyszerre színésznő, modell és sikeres beauty-mogul. (Ha követed az Instán, valószínűleg az is kiderült már számodra a sztorijaiból, hogy meglepően jó a hangja, szóval valamikor, a nem is olyan távoli jövőben akár ő lehet az új Ariana Grande.) A Stranger Things sztárja tavaly szeptemberben, 2 éves fejlesztés után rukkolt elő florence by mills nevű beauty-márkájával – a termékek akkor olyan hangos sikert arattak, hogy 20 ezerre nőtt az újdonságok iránt érdeklődők várólistája.

Az elképesztő sikeren, és a rohamosan közeledő 16. szülinapján felbuzdulva Millie elő is állt a folytatással, ami ezúttal a 16 Wishes, vagyis 16 kívánság nevet kapta. Az új kollekció tartalmaz 3 csodás árnyalatú szájfényt, kétféle arcmaszkot, és 3 palettát, amiben összesen 16 árnyalat kapott helyet.

A csomagolás ezúttal picit hajaz ugyan mind Ariana Grande stílusára (nézd csak meg a Sweetener album színvilágát!), mind pedig Kylie Jenner márkájára, de Millie mellett szóljon, hogy hatalmas rajongója mindkét sztárnak. Na, neked lesz saját Mills cuccod?

Még több

Smink