Ettől a trükktől olyan tökéletes Meghan bőre

A sminkese megsúgta a titkot!

Ettől a trükktől olyan tökéletes Meghan bőre

Meghan Markle hiába mondott le Harryvel együtt a hercegi címről, továbbra is igazi stíluskirálynő maradt. Gondolj csak a legutolsó hivatalos, royal megjelenésére, ahol a leheletnyi kék szemfestékével mindenkit elkápráztatott! De vajon mi a titka Meg mindig ragyogó arcának?

Vajon a szuperül felhelyezett highlighter az arcán, ami miatt olyan tökéletesnek tűnik a bőre? Vagy a cuki szeplők az orrán? Esetleg elég annyi a szépséghez, hogy egy bizonyos herceg szerelmes tekintettel néz rá? (Hát, ha az utóbbi, azt sajnos elég nehéz lesz reprodukálni…)

Meghan sminkese szerencsére megnyugtatóan elárulta, hogy igenis bárki elérheti az (ex-) hercegnéi ragyogó bőrt! Daniel Martin, aki Meg menyasszonyi sminkét is készítette megosztott néhány trükköt az ügy érdekében: használd a kezed sminkeléskor! Amikor a sminked az ujjaiddal viszed fel, akkor olyan tündöklést érhetsz el, amit eszközök használatával szinte soha.”

Plusz Daniel szerint az is irtó fontos, hogy némi hidratáló krémmel vegyítsd az alapozód, hogy minél természetesebb hatást érj el. „Kevesebb alapozót használj, amit olajjal vagy krémmel felhígíthatsz, hogy minél jobban látszódjon a bőröd. De amit ne felejts el, hogy a kezeddel dolgozz! Biztosan látni fogod a különbséget!” – magyarázta. Szuper tanács, Daniel, köszi!

Ki fogod próbálni Meghan sminktrükkjét?

Még több

Smink