3 csillagjegy, aki jó hírt kap ezen a héten

Jó lenne, ha a csillagok végre összefognának, hogy valami jó is történjen, igaz?

3 csillagjegy, aki jó hírt kap ezen a héten

Kos

Főleg anyagi jellegű aggodalmaid vannak, ami ebben a helyzetben teljesen érthető. Félsz, hogy kifutsz a tartalékaidból, amíg nem kell bemenned dolgozni, és az is bizonytalan, mi lesz a melóban a későbbiekben. Most viszont az egyik ismerősödnek hála extra bevételhez juthatsz egy kis távmunkával. Ragadd meg a lehetőséget, semmit nem veszíthetsz!

Bika

Magasan az a legjobb tulajdonságod, pláne egy ilyen időszakban, hogy nem hagyod, hogy a körülmények negatívan befolyásolják a hangulatodat. Éppen ezért, amikor mindenki más kétségbeesetten kuporog otthon, neked belefér, hogy a szívügyeiddel foglalkozz. Napokon belül komolyra fordulhat az ügy a kiszemelteddel, igaz, pár hétig biztosan csak chaten kerülhettek egymáshoz közelebb. De nyugi, annál izgalmasabb lesz később az egész.

Halak

Ha valamit, a bizonytalanságot nagyon utálod, pláne akkor, ha a barátaid és a szeretteid is érintettek. Ha zaklatott is vagy velük kapcsolatban, nyugtasson a tudat, hogy a csillagok hamarosan lazítanak a szorításukon, és biztató híreket kapsz velük kapcsolatban.

Még több

Smink