5 sminktrükk, amit valójában utálnak a férfiak

Bár az, hogy nekik nem jön be, nem jelenti azt, hogy sose viseld többet!

5 sminktrükk, amit valójában utálnak a férfiak

Vörös rúzs

A kedvenc vörös rúzsod (de amúgy általánosságban az élénkebb színek) csak elméletben jön be a pasiknak. Képeken imádják, de face to face képtelenek megbirkózni vele. Sőt, egyenesen kiakadnak, hogy ha az első randira tökéletesen kirúzsozott szájjal érkezel! Ennek valószínűleg az az oka, hogy míg a randi miatt alapból izgultak, most már attól is idegeskedhetnek, hogy ha megcsókolnak, nehogy véletlenül elkenődjön a szád.

via GIPHY

Festett szemöldök

Van egy sminktrend, amit mostanában nagyon nem értenek a férfiak: a szemöldökfestés. Nehezen értik meg, hogy miért szenvedsz annyit a tükör előtt, hogy tökéletesítsd a szemöldököd, amikor szerintük már alapból jól néz ki. Azt meg már pláne nem értik, hogy ha egyszer kiszedted a szálakat, minek rajzolgatsz újra?! Plusz ebben az esetben is előjön a para-faktor: félnek, hogy véletlenül leszedik a festéket.

via GIPHY

Kontúrozás

Oké, kontúrozni megtanulni irtó nehéz (még a Kardashian-családból sem megy mindenkinek), de nagyon büszke lehetsz magadra, ha el tudtad sajátítani a trükköket! A srácoktól viszont sajnos nem várhatsz dicséretet, mert szerintük ez már bőven túl megy a túl sok smink határán. És hát ők nem szeretik, ha úgy érzik, egy egész vakolat van az arcodon…

via GIPHY

Műszempilla

A pasik utálják a látványosan mű szempillákat, még pedig pont azért, ami a nevében is benne van: mert nem természetes. És ha már itt tartunk, a fiúk általában megegyeznek abban, hogy semmilyen fake cucc nem jön be nekik. Sem a látványosan szolis bőr, sem a műköröm, sem a műszempilla. De ez persze csak akkor érvényes, ha észreveszik, hogy az adott dolog nem éppen igazi… *wink*

via GIPHY

Nude rúzs

Azt már tisztáztuk, hogy a férfiak a természetesség hívei, meg azt is, hogy kivannak a nagyon erős rúzstól. Ezek alapján pedig simán gondolhatnád, hogy a nude rúzzsal akkor tuti nyert ügyed van. Ám ez sajnos nagyon nem így van. Mert képzeld, a pasik nem vágják, hogy miért fested olyan színűre az ajkaid, amilyenek eleve.

via GIPHY

Még több

Smink