Így gondozd a szemöldököd, amíg nem jutsz el újra profihoz

Mutatjuk a tuti trükköt!

Így gondozd a szemöldököd, amíg nem jutsz el újra profihoz

Egy csipesszel nekiesni a szemöldöködnek és megszabadulni a rakoncátlan szőrszálaktól nem tűnik túl bonyolultnak. Mégis remegő kézzel kezdesz hozzá, mert pontosan tudod, hogy egyetlen rossz mozdulat és túlszeded a kozmetikussal hosszú idő alatt tökéletesre formált ívet. A home office mellett nyugodtan nyisd meg az otthoni beauty részleget is, mert a tippjeinkkel pro szinten tarthatod karban a szemöldököd.

via GIPHY

  1. Nézd meg az irányt

A legfontosabb alapszabály, hogy a szálakat a szőrnövekedéssel azonos irányba húzd ki. Menj biztosra és csak a két szemöldököd közötti részt, illetve az ívtől nagyon messze garázdálkodó szálakat csipeszeld csak ki.

  1. Bátran nyisszants

Ollóval közelíteni a szemöldököd felé? Horrornak hangzik, de ha megfelelő méretű célszerszámmal közelítesz és csak a leghosszabb részeken trimmeled kicsit a szemöldököd, sokkal szalonképesebb eredményt érsz el. Csak ügyelj rá, hogy egyszerre egy szőrszállal viaskodj, így nagyobb eséllyel aratsz győzelmet.

  1. Állj le időben

Ha véletlenül megszaladt a kezed és túlritkítottad a dolgot, hagyd abba! Ne próbáld meg a másik szemöldöködet hozzá igazítani, mert katasztrófára van ítélve az ötlet. Úgyse látja túl sok ember mostanában, szóval egyszerűen csak növeszd vissza.

  1. Rendezd a kis kócost

Ha nem mersz hozzáérni a kedvenc szakembered nélkül, akkor is sokat tehetsz érte, hogy rendezett hatást érj el. Fésülgesd át a szálakat irányba egy szemöldökfésűvel vagy ha nincs otthon ilyened, akkor egy régi megtisztított szempillaspirál sörtéjével. Azonnal egységesebb lesz az összhatás.

Még több

Smink