Justin Bieber kisminkelte feleségét, látnod kell a végeredményt

A helyzet az, hogy Biebs fiú sminkesként is simán megállná a helyét. És ezt most teljesen komolyan mondjuk.

Justin Bieber kisminkelte feleségét, látnod kell a végeredményt

Ha másra nem, a világszinten bevezetett – és néhol még mindig tartó – karantén időszakban az a jó (túl azon, hogy végre eleget tudunk aludni), hogy egy csomó új dolgot tudhatsz meg a celebekről. Ott van Chris Evans, aki úgy nyír hajat, mint egy fodrász, de olyan béna kutyakozmetikus, amitől minden profi elsírná magát. Vagy vegyük Justin Biebert, aki olyan nappali sminket készít, hogy bármikor beállnánk érte a sorba – szúrta ki a POPSUGAR.

Ez legutóbbi Facebook-realityjükből derült ki, amiben az énekes arra vállalkozott, hogy beszélgetés közben kisminkeli feleségét. És ha most az az első gondolatod, hogy a végeredmény katasztrofális lett, hát ki kell, hogy ábrándítsunk. Bibes ugyanis profibb, mint gondolnád!

„Szeretném, ha jól néznél ki, és ne úgy, mint egy bohóc…” – szögezte le már rögtön az elején, miközben kicsit zavarban volt, hol is kezdjen neki a folyamatnak. De ahogy azt látni fogod a videóban, Justinnak nincs oka rá, hogy zavarban legyen, egyedül talán a szempillaspirál használatával akadtak nehézségei (de kinek nem???). Ami pedig Hailey Bieber reakcióját illeti (IMÁDJUK), a modell kifejezetten meglepődött, mennyire jól sikerült a végeredmény. A teljes videót itt nézheted meg, azt viszont nem tudjuk garantálni, hogy ezen felbuzdulva válaszol-e Justin a DM üzidre, miszerint rajtad is bármikor gyakorolhat.

Makeup with The Biebers

This week on #TheBiebersonWatch, Justin Bieber tries his hand at doing Hailey Bieber's makeup. 💄

Közzétette: Facebook Watch – 2020. május 18., hétfő

Még több

Smink