A beautycucc, amitől újragondolod a sminkrutinodat 

Ha rúzsrajongó vagy, azért, ha sosem használsz rúzst, akkor meg épp azért érdemes kipróbálnod az ajaktintát!

Intenzív színt és visszafogott hatást is elérhetsz vele, szupertartós, és észre sem veszed, hogy az ajkadon van – A Cosmo szépségszerkesztője évek óta odáig van a lip tint vagy lip stain típusú termékekért! De az idei újdonságoknak köszönhetően lett hardcore rajongó.

„Számomra igazi szépségforradalmat jelentett, amikor kipróbáltam az első, filces verziót. Nagyon tetszenek az élénk, vagány rúzsok, de igazából nehezen viselem a rúzs érzését az ajkamon. Legjobban a nehezebb, matt textúrák zavarnak, de a fényesebb, krémesebb verziók enyhe ragadósságát sem szeretem. A szájfénybe meg beleragad a hajam. (Minden. Egyes. Alkalommal.) Hisztis vagyok? Lehet. De stresszlabda helyett találtam egy sokkal jobb megoldást: az AJAKTINTÁT!

A vizesebb állagú festék úgy szívódik fel az ajak bőrébe, hogy semmilyen réteg nem marad utána. Aki szereti a rúzsok, szájfények, ajakbalzsamok kellemesen krémes, hidratáltságérzetet adó élményét, annak ez nem lesz meg, de aki hozzám hasonlóan semmit sem szerez érezni az ajkán (sminkcuccokról beszélünk…), annak ez hatalmas élmény lesz. A folyékony, géles vagy olajos formulában oldott pigmentek észrevétlenül szívódnak fel a bőrbe, és nagyon tartósan ott maradnak. Ezért az ajaktinta ideális viselet kávézáshoz, randira, barátnős vacsihoz – nem kell evés-ivás után javítanod. Mutatom azt is, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet, mert nagyon sokféleképp használható.

1. Expressz megoldás

Tegyél belőle egy keveset az applikátorral (vagy az ujjaddal) a szád közepére, szorítsd össze az ajkaidat, és kész is vagy. Természetes, visszafogottabb, laza hatás érhető el így.

2. Mint egy sminkes

Az ujjaddal, ütögető mozdulatokkal, szépen precízen vidd fel az egész ajkadra – az így elérhető blur effekt most szupermenő!

3. Csak pontosan!

Ha full fedést szeretnél precíz kontúrokkal, akkor is fontos, hogy középen kezdj. A folyósabb állagú termék szépen eloszlik az ajkad közepén, ezután húzd meg a kontúrt az applikátorral. Legyél óvatos, ne húzd túl, mert nehezen javítható!

4. Színezd ki!

Ha filces verziót választasz, ez a szabály akkor is érvényes. Ne kezdj a kontúrral, hanem színezz először belül, és utána igazítsd a széleket – sokkal szebb lesz így a végeredmény!

5. Ecsetleg

Ha van kedvenc sminkecseted, azzal is nagyon jól működnek a folyékony és a géles textúrák. Nagyon jól szabályozható vele a felvitt tinta mennyisége, és a precíz rétegezéssel megkeresheted a hozzád legjobban passzoló intenzitást.

Kipróbálnád? Válassz!

galéria

A beautycucc, amitől újragondolod a sminkrutinodat 

A beautycucc, amitől újragondolod a sminkrutinodat 

Fotó megosztása:

Még több

Smink