Lady Gaga bebizonyította, hogy smink nélkül is gyönyörű

Új fotóján természetes valójában mutatta meg magát, és mellette valami nagyon fontosat is üzent.

Lady Gaga bebizonyította, hogy smink nélkül is gyönyörű

„Szeretettel gondolok a világra. Körbe-körbe járok és azon gondolkodom, mit is mondhatnék. Talán csak azt, hogy szeretlek titeket” – írta Lady Gaga legújabb Insta-fotója mellé, amin az énekesnő teljesen smink nélkül látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thinking about the world and sending love. I walk in circles and reflect sometimes about what I want to say. I want to say I love you.

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

 

Pont úgy néz ki, mint bármelyikünk otthon: egy kényelmes sportmelltartóban szelfizik a kertjében, nulla sminkkel, de nem úgy, mint az Insta-lányok smink nélküli szelfijein, amiken az állandó műszempilla vagy a filter olyan sokat dob. Nem, Gaga tényleg természetes valójában mutatta meg magát nekünk, és tényleg csodaszép így is.

Gaga sikerei és a mostani posztjában is írt nagy szeretete már csak azért is csodálatra méltó, mert nemrég beszélt arról egy interjúban, hogy mennyit zaklatták, bántották és alázták meg társai a középiskolában. Akkor azt mondta: „Emlékszem, ahogy a zaklatóim a többi gyerek előtt aláztak meg és soha senki nem mondott semmit, nem segítettek, nem szóltak közbe. Még csak azt sem kérdezték meg, hogy jól vagyok-e. Sőt, amikor fel mertem emelni a hangom a zaklatás ellen, csak még nehezebbé vált az életem.” Úgy fogalmazott, ez tanította meg számára, hogy a szeretet mindennél fontosabb.

Még több

Smink