Selena Gomez végre bejelentette a hírt, amire mindenki várt

Ez a nap is eljött!

Selena Gomez végre bejelentette a hírt, amire mindenki várt

Selena Gomez mögött nem állnak könnyű évek, hiszen mióta kiderült, hogy lupus betegségben szenved, kórházról kórházra jár, ráadásul még egy veseátültetésen is átesett. Ha pedig ez nem lenne elég, a magánélete is kacifántos és botrányos volt, hiszen Justin Bieberrel évekig voltak se veled, se nélküled kapcsolatban. Ez a drámai viszony ráadásul egészen addig tartott, amíg az utolsó szakításuk után az énekes szinte azonnal megkérte a kezét, majd feleségül is vette Hailey Baldwint – azóta Hailey Bieber.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés, Ápr 20., 2020, időpont: 12:24 (PDT időzóna szerint)

A sztárcsaj azóta azon van, hogy végre teljesen új életet kezdjen, így sok időre el is tűnt a köztudatból, ám szinte pontosan 6 hónappal ezelőtt bejelentette, hogy egy saját sminkmárkával fog előrukkolni, Rare Beauty néven, aminek a teljes bevételét egy mentális betegséggel foglalkozó intézmény támogatására fordítja. Magáról a márkáról viszont szinte semmit nem árult el Sel, egészen idáig, ugyanis végre elárulta, hogy mikortól lehet megrendelni a sminkcuccokat; a pontos dátum – dobpergés – SZEPTEMBER HARMADIKA!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty) által megosztott bejegyzés, Máj 17., 2020, időpont: 5:22 (PDT időzóna szerint)

A Rare Beauty oldalán ráadásul már lehetőséged van regisztrálni is, így elsőkézből kaphatsz infókat a termékekről és az előrendelés lehetőségeiről!

Te mennyire várod ezek után a szeptembert?

Még több

Smink