A sminkmentes szelfi most a legnagyobb trend a sztárok között

Bebizonyítják, hogy smink nélkül is gyönyörűek a nők!

A sminkmentes szelfi most a legnagyobb trend a sztárok között

Az elmúlt évek során a plasztikai műtétek egyre nagyobb teret hódítottak a nők körében, ennek köszönhetően pedig a természetességet a kihalás fenyegeti. A fiatal lányok példaképei sok esetben a Kardashian lányok, akik nyíltan felvállalják, hogy szinte semmi nem eredeti a testükön, ez pedig valljuk be, hogy nem valami pozitív.

Mióta viszont lecsapott a koronavírus, még a legnagyobb sztárok is megmutatták, hogy milyenek smink nélkül, ez pedig egy vadiúj trendet indított el. A celebek sorra posztolják Instára a természetesebbnél természetesebb képeket, amiken semmi smink nincs rajtuk, a hajukat nem fodrász csinálta, ráadásul még a filterek sincsenek a fotókon.

Jennifer Lopez

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés, Aug 1., 2020, időpont: 8:19 (PDT időzóna szerint)

Elmondhatjuk, hogy Jennifer Lopez egyre jobban néz ki! Az 51 (!!!) éves sztáron egyáltalán nem látszódik az idő múlása, a sminkmentes szelfije pedig hihetetlenül jól sikerült. Ugye szerinted is?

Britney Spears

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés, Júl 30., 2020, időpont: 11:35 (PDT időzóna szerint)

Bár az utóbbi időben nagyon sokan kezdtek el aggódni Britneyért, mi nagyon bízunk benne, hogy az énekesnővel minden rendben van, az pedig külön jó pont, hogy végre ő is a természetességre voksol!

Ellie Goulding

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

elliegoulding (@elliegoulding) által megosztott bejegyzés, Júl 30., 2020, időpont: 6:06 (PDT időzóna szerint)

Bár az énekesnőt elég sokan támadták, amiért egyre jobban megváltoztatta magát a sok plasztikának köszönhetően, ennek köszönhetően pedig szinte már nem is hasonlít a régi önmagára. A sztárcsaj viszont úgy döntött, hogy a posztjaiban elkezdi mellőzni a sminket, hogy a rajongói lássák, ő ugyanolyan, mint pár évvekl ezelőtt.

Lady Gaga

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés, Jún 17., 2020, időpont: 7:10 (PDT időzóna szerint)

Gagát a legtöbb esetben rengeteg sminkkel láthatjuk, így hatalmas dolog, hogy ő is beállt a sminkmentes szelfizők közé – de milyen jól tette! Az énekesnő egyszerűen gyönyörű, úgyhogy reméljük, ezután is posztol majd egy-egy természetes képet!

Még több

Smink