Szemöldöktrend Timothée Chalamet-tól? Ezt ki kell próbálnod!

Ha odavagy a srácért, koppintsd le a különeges szemöldökét!

Szemöldöktrend Timothée Chalamet-tól? Ezt ki kell próbálnod!

Tudtad, hogy 2020 egyik legmenőbb sminktrendjét Timmy inspirálta? A Unibrow- vagy Monobrow-jelenség elég trendinek számít idén, nagyban köszönhetően kedvenc színészednek is! Hogy ez mit jelent? Figyeld csak meg a srác szemöldökét! Attól (is) olyan hipnotikusan szexi a tekintete, hogy a szemöldökei viszonylag közel végződnek egymáshoz – kicsit mintha mindig össze lenne húzva a homloka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timothée Chalamet (@tchalamet) által megosztott bejegyzés, Febr 9., 2020, időpont: 11:25 (PST időzóna szerint)

Nem klasszikus unibrow, vagyis nem az a bozontosan összeérő típus, hanem annak egy jóval kifinomultabb, elegánsabb változata: a belső végeinél kicsit vastagabb, erőteljesebb. A női verziónak is ez a lényege: belül lazább, szexibb, kevésbé kontrollált, kívül viszont finom vonalvezetésű, elegáns, szépen formázott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

אורטל אלימלך פוניי (@ortalelimeleh1) által megosztott bejegyzés, Szept 5., 2019, időpont: 11:04 (PDT időzóna szerint)

Így készítsd el:

  • Hagyd egy egész picit jobban megnőni belül a szemöldököd – egyébként is tilos a szemed sarkától képzeletben felfelé húzott vonalnál jobban kiszedni a szemöldöködet, de most egy kicsit legyél megengedőbb az 1-2 megjelenő szállal.
  • Addig is megpróbálhatsz nagyon hegyes, nagyon precíz, sötét szemöldökceruzával 1-2 szálat szinte láthatatlanul odacsempészni – figyelj arra, hogy ne ess túlzásba!
  • Vagy formázhatod szemöldökporral a szokásosnál kicsit beljebb a vonaladat – mint a Byrdie szerzője, Harry Hill, aki drogériában kapható sminktermékek segítségével sminkelte magát Timmy-vé. Olyan palettát választott hozzá, amelyen wax is található, hogy az árnyalás után fixálni tudja a művét – a belső sarokban kicsit kuszábbra, a külső széleken precízebbre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Harry Hill (@veryharryhill) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2020, időpont: 5:39 (PST időzóna szerint)

És ha ez még nem elég a jóból, varázsolj magadnak szuperszexi, lazán göndörödő frizurát Timothée kedvenc hajformázó trükkjével!

 

Kiemelt kép: US Getty Images

Még több

Smink