Hailey Bieber szemöldöktrükkjét ki kell próbálnod!

Ezzel az egyszerű termékkel növesztette dúsra és egyenletesre!

Hailey Bieber szemöldöktrükkjét ki kell próbálnod!

Emlékszel még, hogy a 2000-es évek elején a vékonyra szedett szemöldök volt a menő? Bizony, napjaink egyik szemöldökikonja, Hailey Bieber is igyekezett felvenni a divattempót, és alaposan megritkította a sajátját, a visszanövesztéshez pedig sok-sok türelemre és ricinusolajra volt szükségenyilatkozta egy interjúban. „Tinikoromban nagyon durván kiszedtem a szemöldököm. Én is átmentem azon a fázison, amikor azt hittem, a vékony a menő. Aztán utána, mikor elkezdtem visszanöveszteni, eleinte elég formátlan volt. Szép lassan, finoman igyekeztem formára szedni. A növesztésben pedig, szerintem, rengeteget segített a ricinusolaj. Minden este ezzel kentem be a szemöldökömet.”

Szerencsére azonban a beauty-bakinak mára nyoma sem maradt, és Justin Bieber gyönyörű feleségének egyik védjegye a dús, sötét, természetes hatású szemöldöke. A ricinusolaj egyébként Giselle Soto celeb szemöldökstylist szerint is hatásos, nem véletlenül használják haj- és szempillanövesztő termékekben is. (Még több szemöldöknövesztő trükkért kattints ide!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

THE BROW G.O.A.T. ? (@gisellesotobrows) által megosztott bejegyzés, Febr 5., 2020, időpont: 5:48 (PST időzóna szerint)

A szempilla dúsítására is bevethető, de egyél nagyon óvatos vele, ne kerüljön a szemedbe. Sőt, ha a dúsabb frizuráról álmodozol, megpróbálkozhatsz ricinusolajos pakolással – arra figyelj csak, hogy ne forró, hanem langyos vízzel mosd le a fejbőrödről az oljat, jó alaposan, legalább kétszeri öblítéssel!

Egyszerű olajként gyógyszertárban vagy bioboltokban beszereheted, de ricinusolajjal készült termékeket is találsz bőven! Kipróbálnád? Katt a galériára!

galéria

Hailey Bieber szemöldöktrükkjét ki kell próbálnod!

Hailey Bieber szemöldöktrükkjét ki kell próbálnod!

Fotó megosztása:

Kiemelt kép:

Még több

Smink