Ezek a legszexibb sminktrükkök a pasik szerint

Nem is gondolnád, milyen make-upok jönnek be a srácoknak leginkább.

Ezek a legszexibb sminktrükkök a pasik szerint

Mielőtt nekiállsz randi előtt füstös szemet vagy vérvörös matt ajkakat festeni, olvasd el inkább, mit mondtak a pasik arról, ők milyen sminkre kattannak!

ÜDE

„Nagyon tetszik, ha a barátnőm sminkje nem mesterkélt, hanem olyan friss, egészséges hatású. Talán a halvány rózsaszín miatt – az erős színek nekem nem jönnek be!” (Dani, 24)

EGYSZERŰ

Szeretem, amikor a csajom csak a száját rúzsozza ki. Vagy legalábbis úgy látszik, mert biztos csinál még egy csomó mindent, hiszen legalább fél órát készülődik, de nem néz ki úgy, mintha levakolta volna a fejét.” (Gergő, 29)

KACSINTÓS

„Kacsintósnak hívom, amikor a csajok olyan kis cicaszemet festenek maguknak – nekem nagyon tetszik. Kicsit kihívó, de nem túl sok.” (Zalán, 30)

FÉNYES

„Szeretem, amikor a barátnőm egy kicsit fényesre, csillogósra festi magát. Na nem az aranycsillámokra gondolok, amik mindenhova odatapadnak és még napok múlva is előjönnek, hanem arra, amikor olyan izgisen fényes az arca meg a szeme.” (Bence, 25)

NUDE

„Smink nélkül is imádom a barátnőm, és ha festi magát, akkor is inkább ezeket a semleges színeket szeretem rajta. A rikító, erős vagy sötét szemfestés vagy rúzs szerintem inkább fura.” (Krisztián, 21)

MINIMÁL

„Annyira tetszik a szeme, már két éve együtt vagyunk, de még mindig imádom, ahogy rám néz. Nekem akkor tetszik a legjobban, ha nem festi erősen magát – bevallom, reggel, ébredés után a legszexibb.” (Tamás, 28)

SZEMEZŐS

Megőrülök a nagy szempillákért, egy pontig az sem zavar, ha nem természetesek. Szerintem elképesztően dögös tőle a csajok tekintete. Persze nem az óriási fekete seprűkre gondolok, hanem arra, amikor olyan szexin kunkorodik a pillájuk.” (Peti, 32)

PIROS RÚZSOS

Szeretem a piros rúzst, a szépen kifestett szemet – buliban, randikon is bejön. Tetszenek azok a lányok, akik szánnak erre energiát, és szépen, ízlésesen megcsinálják a sminkjüket. Csókolózáskor sem zavar a rúzs!” (Tomi, 30)

 

Kiemelt kép, fotók: Profimedia/Red Dot

Még több

Smink