4 csillagjegy, aki nem ismer lehetetlent

Ezeknek a jegyeknek alap, hogy a „kihívás elfogadva” a kedvenc mantrájuk.

4 csillagjegy, aki nem ismer lehetetlent

Halak

Gyakran az az érzésed, hogy a többséggel ellentétben nem a legkisebb ellenállás felé haladsz, hanem pont fordítva? A magyarázat egyszerű: akkor érzed magad igazán elemedben és erődnél, amikor minden idegszáladra szükséged van egy feladat megugrásához. Elemi szinten van szükséged a kihívásokra, különben csak megoldásra váró problémákat generálsz az életedben.

Bika

Valamiért vonzod a kishitű embereket, akik mindent megtesznek – na nem tudatosan –, hogy visszavegyél az álmaidból és a tempóból. A felszínen idegesít, valójában viszont ez az, ami téged igazán motivál: megmutatni másoknak, milyen végtelen erőforrásnak köszönheted az állandó pörgésedet és a sikereidet.

Oroszlán

A büszkeséged miatt nem férnek kudarcok az énképedbe, és hogy minimalizáld őket, ezerrel azon dolgozol, hogy bizonyíts – az életed minden területén. Szinte már nem is a környezeteddel, hanem a saját sikereiddel versenyzel, megúszás helyett pedig elsőként csapsz le az igazán nehéz feladatokra a munkahelyeden. Nem véletlen, hogy cégen belül egyre vonzóbb pozikhoz jutsz, hiszen mindenáron meg akarnak tartani.

Skorpió

Számodra mindennél fontosabb az elismerés, és a tudat, hogy mások igazán jónak találnak. Ez az, ami olyan sok erőt ad neked a legnehezebb feladatokhoz is, de mivel nem dolgoznak benned túl sokáig mások elismerő szavai, így gyorsan újabb kihívásba veted magad, hogy újabb elismerés-morzsához juthass. A lényeg ugyanaz, sikeres vagy abban, amit csinálsz, viszont itt lenne az ideje megtalálni a saját belső motivációdat!

Kiemelt kép: Profimedia – Red Dot

Még több

Smink