7 jel, amiből még az első szex előtt megtudhatod, hogy a pasi borzalmas az ágyban

Ne pazarold az időd, inkább állj tovább!

7 jel, amiből még az első szex előtt megtudhatod, hogy a pasi borzalmas az ágyban

Egyre közelebb kerültök egymáshoz, és úgy érzed a kapcsolatotok hamarosan a következő szintre fog lépni? Mielőtt még egymásnak esnétek, érdemes közelebbről is szemügyre venned a kiszemelted. Vannak ugyanis bizonyos jelek, amik arról árulkodhatnak, miként is teljesít a pasid az ágyban…

Ha a következőket veszed észre rajta, nem biztos, hogy jó ötlet ágyba bújni vele.

Folyton a korábbi barátnőiről panaszkodik

Nem akarsz együtt lenni egy olyan sráccal, aki aztán minden intim perceteket kibeszéli valakinek, ugye? Ha a pasid folyamatosan a volt csajairól és a csajok szexuális teljesítményéről panaszkodik, akkor jobb, ha gyorsan kereket oldasz. Nagy rá az esély, hogy később rólad is ugyanígy fog beszélni.

Mindent elsiet

Ha leültök vacsorázni, ő pillanatok alatt behabzsolja az ételt, ahelyett, hogy kiélvezné a falatokat? Filmnézés közben gyorsan áttekeri a számára uncsi részeket, hogy végre egy kis akciót lásson? Ezek bizony figyelmeztető jelek. Könnyen megeshet, hogy az ágyban is ilyen rohamtempóban csinál majd mindent.

Nem szeret csókolózni

A szexualitás a hálószobán kívül kezdődik, ezért hát vigyázz azzal a sráccal, akit nem érdekel a meghittség és az intimitás. Ha a mindennapokban nem szán időt rád, ha nem csókol meg, nem bújik hozzád, akkor ne várd, hogy az ágyban odaadó legyen.

Túl önző

Ha egy srác az élet más területein is önző, akkor valószínűleg az ágyban is az lesz. Ha minden csak róla szól, mindig saját magáról beszél, akkor készülj fel, hogy szex közben is csak a saját orgazmusa fogja érdekelni.

Folyamatosan a teljesítményével dicsekszik

Az is figyelmeztető jel, ha a pasi folyamatosan a saját teljesítményével kérkedik, ha kéretlen péniszfotókat küldözget és úgy csinál, mintha szívességet tenne neked azzal, hogy hajlandó veled lefeküdni. Ha ilyen sráccal van dolgod, menekülj!

Nem bírja, ha kritizálják

Ha azt veszed észre, hogy a pasid egyszerűen nem bírja elviselni, ha bárki, bármilyen témában kritikát fogalmaz meg róla, akkor jobb, ha kétszer is meggondolod az ágyba bújást. Képzeld csak el, mit szólna vajon ahhoz, ha a szexről szeretnél vele beszélni? Ha meg szeretnéd például kérni, hogy valamit másképp csináljon…

Kiemelt kép: Us Getty Images

Még több

Smink