A szempillaspirál, amitől igazán ragyogó lesz a szemed

Próbáltad már a barna spirált? Olvass tovább, és utána tuti beszerzel egyet!

A szempillaspirál, amitől igazán ragyogó lesz a szemed

Minél hosszabb, minél feketébb, minél dúsabb, annál szexibb – ugye alapvetően te is így gondolkodsz a pilláidról? Képzeld, a legmenőbb sminkmesterek egészen másképp látják ezt! Ők egyet értenek abban, hogy minden lánynak kell a sminktáskájába egy barna szempillaspirál! Hogy miért? Mert nem kell mindig a dráma! És van még egy csomó meggyőző érvünk…

Lágyabb tőle a tekinteted

Az éjfekete, kékesfekete, hollófekete spiráltól látványosak ugyan a pilláid, de ezek az árnyalatok kicsit keményebbé, ridegebbé teszik a tekinteted! A barna ezzel szemben észrevétlenül egy kis lágyságot, természetességet csempész a pofidra!

Ha akarod, alig látszik

Ha a no makeupot vagy az abszolút natúr sminket szereted, mégis jó lenne egy kis hangsúlyt adni a pilláidnak, a barna spirál szuper választás! Ha nem rétegezed, hanem csak egyszer viszed fel, színezi, íveli és dúsítja is a szálakat, de nem lesznek tőle extralátványosak, hanem összhangban maradnak a sminked természetességével.

Minden szemszínhez passzol

Ha hallottad már, hogy igazából kék szemhez való a barna spirál, akkor itt az idő, hogy ezt újragondold! Barna, zöld vagy szürkés szemhez is tökéletesen illik, az intenzitásával játszhatsz a szemed színének élénkségétől függően.

Erős rúzshoz tökéletes!

Ha a sminked szájhangsúlyos, akkor nem igazán van szükséged drámaian hangsúlyos pillákra. Teljesen jól mutat, ha barna spirállal egy vagy két rétegben egy picit kiemeled a szemed, de nem viszed túlzásba.

Mehet csak alulra!

Ha gyakran karikás, fáradt a szemed, kipróbálhatod, hogy a felső pillasort feketével, az alsót barnával fested. Kevésbé lesznek feltűnők tőle a karikáid, és frissebbnek látszik a szemed!

Ha kiszőkültél

Amikor sötétből világos hajszínre váltasz, egy barna spirál jól jöhet addig, amíg meg nem szokod a váltást. A frissen kiszőkített hajhoz ugyanis elsőre furcsának tűnhet, ha túl sötétek a pilláid. Észre sem veszed talán, mi az, ami nem klappol, de meglátod, egy barna spirál sok mindent helyre rak!

Kedved támadt kipróbálni egyet? Válassz a galériából!

galéria

A szempillaspirál, amitől igazán ragyogó lesz a szemed

A szempillaspirál, amitől igazán ragyogó lesz a szemed

Fotó megosztása:

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Még több

Smink