10 meseszép smink, hogy a szemeddel hódíts

Ha végre egy kicsit csinibe vágnád magad, inspirálódj az ősz legszínesebb sminktrendjeiből. A szettedhez passzoló maszk fölött lenyűgöző lesz a tekinteted!

10 meseszép smink, hogy a szemeddel hódíts

Ne várj a következő partiszezonig egy látványosabb sminkkel! Miért ne készíthetnél magadnak színes make-upot a következő házibulra, baráti találkozóra vagy Zoom-meetingre akár? A színes make-up őszi lehangoltság ellen is szuper – viszonylag könnyen elkészíthető verziókat válogattunk a 2020-as őszi-téli trendekből.

Pirosat a pilládra!

Vagy pinket, égszínkéket, neonzöldet – az idei ősz a játékos színeké! Talán tinikorodban viseltél utoljára színes szempillaspirált, igaz? Itt az idő újra beszerezni egyet (kettőt)!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Isabelle De Vries (@isabelle.de.vries) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2020, időpont: 6:26 (PDT időzóna szerint)

Tipp: Akár színes műszempillát is ragaszthatsz – vagy tetethetsz fel –, úgy még sokkal látványosabb a hatás!

Tusvonal fehérrel

Az utóbbi években többször előjött, és idén is top trükk a fehér tusvonal. Ha amúgy van gyakorlatod, igazán nem nehéz elkészíteni, és extralátványos! Raádásul nagyobbnak és ragyogóbbnak mutatja a szemedet!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

𝑭𝒍𝒐𝒓 𝑫𝒊𝒂𝒛 (@fdiaz31) által megosztott bejegyzés, Nov 2., 2020, időpont: 11:42 (PST időzóna szerint)

Tipp: Az idei verzió nem épp hajszálvékony, hanem vastagabb, és nem feltétlenül folyékony tussal, hanem puha ceruzával készül. Persze ha ilyen duplázott változatra szavazol, ott az ecsetes tus, vagy a vizezett ecsettel felvitt fehér szemhéjpúder lesz a nyerő.

Babakék duplázva

A mozgó szemhéj fölé, duplán felvezetett vonal a sztársminkesek egyik kedvenc trükkje erre a szezonra. Vékony, babakék verzióban kimondottan bájos, nem?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

sydney lynn (@sydneylcarlson) által megosztott bejegyzés, Aug 12., 2019, időpont: 5:05 (PDT időzóna szerint)

Tipp: Nagyon szép, cicás formát adhatsz vele a szemednek. Mélyen ülő szemekhez viszont nem ajánljuk ezt a technikát, egyáltalán nem érvényesül. Ilyenkor maradj inkább a szimpla tusvonalnál!

Golden Hour

A kétféle aranyszín vegyítése csodásan életteli tekintetet eredményez. A mozgó szemhéjon sötétebb, tompább verzió, a belső szemsarokban világosabb, irizáló hatású por – ettől lesz különlegesebb az összhatás!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZHALKO (@zhannamua) által megosztott bejegyzés, Szept 25., 2020, időpont: 12:03 (PDT időzóna szerint)

Tipp: Figyeld csak meg, mennyire jól passzol a fénylő szemsminkhez a matt, stain-hatású ajakfestés! Elég hozzá, ha csak egy egész kevés színt ütögetsz az előtte szépen hidratált ajkad közepére.

Megkettőzve

Két csodás élénk árnyalat együtt még feltűnőbb! Felül az egész mozgó szemhéjra satírozva, alul kontúrként, az egymással harmonizáló színek fantasztikusan feldobnak egy egyszerű fekete szettet is!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keita Moore (@kilprity) által megosztott bejegyzés, Jan 7., 2020, időpont: 8:07 (PST időzóna szerint)

Tipp: Az alul lévő szín ne legyen sokkal sötétebb annál, amit felülre viszel fel, mert attól fáradtnak tűnik a tekinteted és karikásnak a szemed.

Nagyon narancs

Még egy tusvonal, ezúttal narancssárgában: ugye nem gondoltad volna, hogy egy kifinomult nude smink is lehet ennyire vagány és különleges?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adam Burrell (@adamburrell) által megosztott bejegyzés, Jan 5., 2020, időpont: 7:59 (PST időzóna szerint)

Tipp: A tusvonal tényleg szuper eszköz arra, hogy egy pici különlegességet csempéssz a megjelenésedbe, de ne legyél túlságosan feltűnő. És az a jó benne, hogy bármilyen szemhéjpúderedet felhasználhatod hozzá, ha ferdén vágott, lapos, vízbe mártott ecsettel viszed fel!

Smaragd satír

A füstös szemfestés ebben a szezonban színesben is hódít! Ezzel a gyönyörű, csillogó sötétzöld színnel elképesztően mutat, igaz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keita Moore (@kilprity) által megosztott bejegyzés, Máj 11., 2020, időpont: 2:00 (PDT időzóna szerint)

Tipp: A belső szemzugban egy icipici arany, a külső, mandulaformára húzott részeknél pedig egy kis sötétebb bronz passzol hozzá.

Neon overload

Cicásra satírozott élénkzöld por – ez tényleg csak különleges alkalmakra való, oda viszont nagyon ütős!!!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M a r i k a D’ A u t e u i l (@lapetitevengeance) által megosztott bejegyzés, Aug 15., 2020, időpont: 9:38 (PDT időzóna szerint)

Tipp: Krémes állagú szemhéjpúderrel lesz a legkönnyebb dolgod. A szuperegyenes vonal elkészítését kipróbálhatod úgy, hogy plasztikkártya mentén húzod meg.

La-la-lila

A bűbájos pasztell-lila önmagában is megállná a helyét. De ezzel a vékony, sárga, a mélyitővonal fölé húzott vonallal még sokkal extrább az összhatás!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brandy A (@brandyallen) által megosztott bejegyzés, Febr 25., 2020, időpont: 2:36 (PST időzóna szerint)

Tipp: A matt porok mellett nyugodtan előveheted a csillogób, vizesebb hatású szemhéjkrémeidet, idén ősszel azok is menők!

Csipetnyi csillogás

Kicsit már az ünnepi szezonra is hangolódva mutatunk egy csodaszép aranyló make-upot. Semmi túlzás, nagyon finoman csillámlik, a pigmentek csodásan oszlanak el a szemhéj közepén.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) által megosztott bejegyzés, Okt 5., 2020, időpont: 9:07 (PDT időzóna szerint)

Tipp: Ha nem krém, hanem por állagú csillámot használsz, mindenképp tegyél fel előtte primert a szemhéjadra, hogy ne landoljon a nagy része a szemed alatt vagy a ruhádon!

Még több menő szemsminkért a maszkod fölé katt ide, a New York Fashion Week képeiből válogattunk!

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Még több

Smink