5 szokatlan hely, ahová érdemes parfümöt fújnod

Nem csak a testeden működik az illatos csábítás!

5 szokatlan hely, ahová érdemes parfümöt fújnod

Egy-egy fújás a füled mögé meg a csuklódra, összedörzsölöd, és már mehetsz is – te is így használod a kedvenc parfümödet? Hahó, sokkal többet is kihozhatsz belőle anélkül, hogy túlságosan intenzív lenne rajtad az aktuális favorit! Mert annál kevés cikibb dolog van, mint amikor megelőz az illatod. Sokkal szexibb, ha épp csak érezhető, diszkrét illatnyomot hagysz magad után – mondjuk ezekkel a csajos finomságokkal.

A parfüm alkoholtartalma száríthatja a hajadat, ha közvetlenül a tincseidre permetezed. Viszont, ha a hajkefére fújod és megvárod, hogy elillanjon az alkohol, diszkréten érezhető, finom illatot varázsolhatsz a hajadba. Pro tipp: a srácok imádják az finoman illatozó, selymes fürtöket…

Igen, ha illatmentes testolajat teszel fel tusolás után, a bőröd bársonyosabb, hidratáltabb lesz, és a parfümöd is sokkal tovább érződik majd! Illatmentes testápolóval is működik, de az olaj annyival szexibb!

Pontosabban a fülkagyló felső részére. Eddig a füled mögé cseppentettél belőle? Ha ide fújod, kevesebb is elég, intenzívebb lesz, és tartósabb is, mert itt több faggyútermelő mirigy, ezáltal kissé olajosabb a bőröd. Természetesen arra nagyon figyelj, hogy ne fújd a füledbe a parfümöt! Tegyél inkább a csuklódra belőle, majd azt érintsd a füledhez. És mutatunk még néhány helyet, ahová viszont SOHA ne fújd a parfümöt!

Ha a még enyhén nedves bőrödre kerül a parfüm, sokkal jobban beszívódik, és nem kell azon aggódnod, hogy foltot hagy a selyem- vagy szaténruhádon! Ha szereted, tegyél belőle a dkoltázsodra, vagy a térdhajlatodba, bokádra akár.

A fiókban vagy szekrényben lévő illatos papírnak köszönhetően élvezd, ahogy a kedvenc illatod árad minden ruhádból. Ráadásul egyáltalán nem tolakodóan, és attól sem kell tartanod, hogy a kényes textilek esetleg károsodnak. Mehet ez a megoldás a pasid szekrényébe is!

Plusz 5 szabály, amit érdemes betartanod, amikor parfümöt viselsz

  • A deód legyen illatmentes.
  • Ha EDP vagy Eau Intense koncentrációjú parfümöt használsz, kevesebb is elég belőle, mint az EDT-ből!
  • Ne a párás fürdőszobában tárold a parfümödet, hanem mondjuk a hálóban, egy olyan polcon, ahol nem éri direkt napfény.
  • Maximum 2 pulzuspontra tegyél parfümöt!
  • Ha a csuklódra fújod, ne dörzsöld össze erősen, elég, ha finoman összeérinted a két kezed.

Kiemelt kép és fotók: Profimedia/Red Dot

Még több

Smink