Ezeket az illatokat nem bírják a pasik a barátnőjükön

Ha randira indulsz, ne ilyet válassz!

Ezeket az illatokat nem bírják a pasik a barátnőjükön

Lehet, hogy te elbűvölőnek találod, de a barátod inkább lelombozónak tarthatja – van néhány ilyen kritikus illat! A Fragrantica.com és a Showerstoyou közös felmérésében alapvetően a 2020-as év legnépszerűbb parfümjeit keresték, de rákérdeztek arra is, hogy melyik illatokat találják a kutatásban résztvevők a legkevésbé vonzónak. Mutatjuk azokat az illatjegyeket, amelyekkel a legkisebb eséllyel nyűgözheted le a szerelmedet.

A kókusz tiltólistás!

„Trópusi” jelleget kölcsönöz a legtöbb kombinációnak, és benned talán a hófehér homokos tengerparton lévő beach bart és a Pina Colada koktélt idézi fel, de a férfiak többsége egyáltalán nem találja szexinek. Rossz hír: tusfürdőben vagy testápolóban sem nyerő választás!

A citrom ciki?

Ennyire azért nem súlyos a helyzet, de a citrusos illatokat is a legkevésbé vonzóak között jelölték meg a srácok! Pedig olyan friss és energikus a kedvenc citrusillatú parfümöm – gondolhatod, és igazad is van! De randira nem a legjobb választás. Ha mindenképp ragaszkodsz ehhez az illatcsaládhoz, válassz olyat, amiben finoman virágos jegyek is vannak. A pezsdítő hatású kedvencedet pedig tartogasd a sportosabb napokra.

Nem kell a púder!

Legalábbis a pasiknak nem. Nagyon hátul végzett a listán, szóval nem igazán jó fegyver, ha csábítani szeretnél. A púderes illatok tisztaságot, ártatlanságot sugallnak, épp ezért tökéletes választás lehetnek munkába vagy hétköznapra. Viszont, ha már az illatoddal üzenni akarsz, hogy lehetőleg az ágyban folytatódjon az este, akkor tedd félre, és vegyél elő mondjuk egy rózsás kompozícót!

Mi a titok?

Ne aggódj, azt is eláruljuk, milyen illattal mehetsz biztosra – akár a Valentin napi randitokon! A top 3 illatcsalád, amiből a felmérés szerint választanod érdemes: virágos, édes, gyümölcsös. Hát, igen, a pasiknak is kell egy kis romantika, meg némi finomság. És nem feltétlenül kell kimondottan dögös, szexi parfümöt magadra fújnod ahhoz, hogy levedd a lábáról a kiszemeltedet!

Ezekkel a parfümökkel jó eséllyel lenyűgözheted a srácot!

De én imádom!!!

Lehúztuk a favoritodat? Hahó, nem arra biztatunk, hogy selejtezd le a kedvenc parfümjeidet, csak mert azok lehet, hogy nem jönnek be a pasidnak. Viszont ez a lista egy jó kiindulási alap ahhoz, hogy ha összebújós estét terveztek, melyiket fújd magadra a gyűjteményedből. És ha te pont egy púderes illatért vagy oda, nyugodtan teszteld – tedd fel egy húzósabbnak ígérkező munkanapon, és kérdezd meg reggel és délután is a barátodat, hogy tetszik neki. Ha ő az átlagtól eltérően kimondottan szereti, az főnyeremény, innentől bármikor bevetheted. Ha viszont nem jön be neki, neked akkor is jó hangulatod lesz tőle egész nap, amikor ő úgy sincs a közeledben. És mostantól akkor használd, amikor nem őt akarod lenyűgözni, hanem magadat szeretnéd egy kicsit jobb kedvre hangolni a szerinted fincsi parfümöddel!

Kiemelt kép: Getty Images

Még több

Smink