Kevesebb alapozóval is szebb lesz a bőröd ettől a trükktől

A lenyűgöző Margot Robbie sminkesének titkos varázseszközéről rántjuk le most a leplet. Spoiler: odáig leszel érte!

Kevesebb alapozóval is szebb lesz a bőröd ettől a trükktől

Az egész nő szép úgy, ahogy van. Margot Robbie haja, az ajka, a szeme, na de a bőre – amellett aztán tényleg nem lehet szó nélkül elmenni. Általában olyan mesés, mintha nem is lenne rajta alapozó, magától ragyogna ilyen egyenletesen! Hogy mi lehet a titka? Genetika, jó táplálkozás, szuper kencék, a legjobb kozmetikus ééééééés egy jáde arcroller! Bizony, egy egyszerű kis arcmasszírozó eszköz az, amitől nem csak szép, hanem ragyogóan szép Margot bőre a vörös szőnyeges eseményeken. Ahogy Gwyneth Paltrow-é, Jessica Bielé vagy Kate Bosworth-é is. Ők is Pati Dubroff sztársminkes lelkes rajongói, aki több nyilatkozatában is említi ezt az eszközt, mint a sminkelés előtti bőrelőkészítés nélkülözhetetlen kellékéről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

pati dubroff (@patidubroff) által megosztott bejegyzés

Melegítsd fel a bőröd!

„A bőr akkor szép, ha élettel teli és üde hatású meséli Pati. – De ha az alapozót egyszerűen az előkészítetlen, hideg bőrre viszed fel, akkor élettelen hatást ad, és vastagabb rétegre van szükség, hogy szebb legyen az összkép.” A sztársminkes ezért általában oxigenizáló arckezelést végez a vendégein és alaposan átmasszírozza a bőrüket sminkelés előtt, amitől kevesebb alapozótól is egységesebb és élettelibb lesz az arcszínük. Ezt könnyedén megteheted te is akár egyszerűen az ujjaiddal, akár Pati kedvenc eszközével, egy arcmasszírozó rollerrel. A görgőzés amellett, hogy átmelegíti a bőrt, fokozza a tápanyag- és oxigénellátását, és szépen el is lazítja az arcizmokat, amitől kipihentebbnek, kisimultabbnak látszol.

Görgesd szépre!

Szóval szükséged van pár percre meg egy görgős jáde (vagy rózsakvarc, ametiszt, opál) arcmasszírozó eszközre, mielőtt nekiállnál alapozni.

  • Hidratáld az arcod, vigyél fel szérumot, hidratálót vagy pár csepp arcolajat, de az is jó trükk fontos esemény előtt, hogy feldobsz egy hidratáló fátyolmaszkot és azon keresztül végzed a masszázst.
  • Belülről kifelé irányuló mozdulatokkal, alulról felfelé haladva kell jólesően masszírozd át a nagyobb görgővel a bőrt. Ne nyomd rá erősen, épp csak finoman.
  • A kisebb fejjel a szem alatt dolgozhatsz szintén belülről kifelé. Ha használat előtt a hűtőben tárolod az eszközt, szépen segíthet a szemed alatti karikák eltüntetésében.
drágakő arcroller

1. Revolution Skincare Roller Jade masszázs henger az arcra 7828 Ft (notino.hu)
2. Crystallove Amethyst Roller 13 850 Ft (notino.hu)
3. Avon Planet Spa rózsakvarc arcmasszírozó 5000 Ft

Masszázskő a szép bőrért

Az utóbbi évek egy másik kedvenc arcmasszírozó eszközét, a gua shát is gyakran említi Pati, mint szuper eszközt ahhoz, hogy minél vékonyabb alapozóréteggel is gyönyörű hatást tudj elérni. Ezt egy kicsit bonyolultabb használni, mint a görgős változatot, de azért ez is könnyen begyakorolható: a speciális formájúra csiszolt kő különleges hajlatait az arc megfelelő részéhez illesztve kell simítva átmasszírozni vele a bőrt.

  • Legjobb, ha pár csepp arcolajat teszel fel előtte, hogy szépen tudjon siklani a bőrön.
  • Sosem az élével, hanem a lapjával kell simítani, kissé megdöntve kell az arcodhoz érinteni.
  • Itt is belülről kifelé, lentről felfelé kell haladni a masszázzsal.
  • Megfelelő technikával használva nagyon jó relaxáló hatása van.

Mutatjuk, hogyan érdemes használnod a szép formájú kis követ a pofidon (nem mindegy ugyanis, hol melyik oldalát használod).

gua sha armasszírozó

1. Jade gua sha kő 4990 Ft (miralabeauty.hu)
2. Revolution Skincare Gua Sha Rose Quartz masszázs szegédeszköz az arcra 5770 Ft
3. Crystallove Amethyst Gua Sha Plate masszázs szegédeszköz 11 360 Ft

Hogy még egyszerűbb legyen a dolgod, mutatunk egy szuper videót is, melyik eszközt hogyan alkalmazd.

Margot Robbie-tól érdemes még smink- és bőrápoló trükköket tanulni!

Készítsd el meseszép Golden Globe-sminkjét egyszerűen!

Itt csekkolhatod Margot kedvenc szépségápoló cuccait.

Az arctisztító módszere sokkoló, de hatásos!

És még a körömlakkal sem tud hibázni!

Még több

Smink