Tartós szemöldökfestés: egyszerűbb mint gondolnád!

Ha tetováltatni nem szeretnél, de örülnél, ha nem kéne mindennap sminkelned a szemöldöködet, válassz egy tartósabb megoldást, fesd be magadnak! Szuper termékeket mutatunk hozzá.

Tartós szemöldökfestés: egyszerűbb mint gondolnád!

A szemöldököd nagyon fontos része az arcodnak, ha jól sminkeled, az egész make-upod jobban néz ki, a pofid pedig élettelibb, a szemed ragyogóbb. Apró részlet, de annál könnyebb elszúrni: a formára, a színre és a kitöltés intenzitására is oda kell figyelni – ha tökéletes végeredményre vágysz. De ha nincs időd minden egyes reggel hosszan színezgetni-formázgatni a szemöldöködet, és megvan egy alap szépen kialakított formád, a tartós festés szuper megoldás lehet számodra! És nm is muszáj kozmetikushoz fordulnod miatta, egészen könnyen használható szetteket mutatunk, hogy álmodból felébredve is szuper legyen a szemöldököd!

Kezdésnek szuper

Maybelline Tattoo Brow hosszan tartó szemöldökfesték 3299 Ft

 

Maybelline Tattoo Brow hosszan tartó szemöldökfestékHa nem vagy gyakorlott, esetleg első próbálkozás, és kicsit tartasz attól, hogyan sikerül a dolog, válassz olyan festéket, ami 3-4 nap után lekopik. Rendkívül egyszerűen használható, csak felkened, körülbelül húsz perc múlva pedig lehúzod a megszilárdult festékréteget, és kész is vagy! A vékony applikátorral nem lesz gond a felvitel, a zselés állagnak köszönhetően pedig nem csöpög a festék. A fokozatosan felszabaduló pigmentek miatt pedig szabályozhatod a szín intenzitását a hatóidő növelésével.

Amit még tudnod érdemes: Ha valahol túlhúztad a festéket, azt azonnal töröld le vattapálcikával, hogy ne maradjon nyoma.

Igazán tartós

Syoss Brow Tint tartós szemöldökfesték 2499 Ft

Syoss Brow Tint tartós szemöldökfesték

Ha úgy érzed, megy ez már neked, vagy több hétig tartós eredményre vágysz, válassz tartós, többkomponensű festéket – hasonlót ahhoz, amilyet a szépségszalonokban is használnak. Ez a termék akár 4 hétig is tartós eredményt adhat, és 10 alkalomnyi használatra elegendő. A festékből és a színelőhívóból készített mixet kell felvinni a szemöldökre, és a kívánt intenzitástól függően 5-10 percig fent hagyni. A festék krémes állagó, a speciális applikátorral könnyen felvihető.

Amit még tudnod érdemes: A színmaradványok meleg vízbe mártott vattakoronggal eltávolíthatók.

Természetes megoldás

Lucas’ Cosmetics CC Brow szemöldökhenna 3990 Ft

Lucas' Cosmetics CC Brow szemöldök Henna

Ha szívesebben használsz természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumokat, a henna szuper megoldás lehet, de tudnod kell, hogy elég intenzív és szupertartós eredmény érhető el vele, szóval hibázásnak helye nincs! A bőrödön 14 napig, a szálakon akár 6 hétig is tartós maradhat a festés, ezért formázni is lehet vele – ehhez viszont nagyon precíznek kell lenned! Kikeverheted a hennaport vízzel is, vagy speciális CC Brow aktivátorral, aminek köszönhetően tartósabb lesz az elért eredmény. Fontos, hogy használat előtt végezz allergiatesztet (ahogy minden otthon használatos hajfestéknél is kötelező!).

Amit még tudnod érdemes: Mivel a bőrt is színezi, ezért tökéletes a hiányos szemöldök korrigálására és a megkopott szemöldöktetoválás frissítésére is. És olyan kevés kell belőle, hogy az 5g-os kiszerelés 50-60 festéshez is elegendő!

Amire mindenképp figyelj

Ezeket a szabályokat érdemes betartanod, hogy igazán szép legyen a festett szemöldököd.

  • Először inkább mindig világosabb árnyalattal kezdj, a túl sötét szemöldök természetellenesnek hat. Ha mégis intenzívebbet szeretnél, következő alkalommal ráerősíthetsz.
  • Csakis teljesen tiszta és tökéletesen száraz szemöldököt fess.
  • A festéstől a szín lesz erősebb, aminek köszönhetően egész picit dúsabbnak is hat a szemöldököd, de alapvetően a sűrűségén sokat ezzel nem javítasz. (Kivéve a hennánál, ami a bőrt is színezi.) Ha szükség van rá, porral vagy ceruzával töltsd ki a hézagokat.
  • A fésülést így sem úszod meg, de az egy mozdulat mindössze, és a szépen színezett szemöldöködnek a rendezettsége is tökéletes lesz – ez kell az összhatáshoz!
  • Ha bejön az elért szín, akkor vigyázz rá, és tisztíts nagyon óvatosan a szemöldöködet – alkoholtartalmú vagy kétfázisú lemosóval ne menj rá.

Formázd is ügyesen a szemöldöködet!

Még több

Smink