Ez az ősz legmenőbb sminktrendje: turbózd a tusvonalad!

A grafikus tusvonal – vagyis amikor nem csak simán a pilláid tövébe húzod, hanem kicsit kreatívkodsz a formával és az elhelyezéssel – most menőbb, mint valaha. Jöhet egy kis inspiráció?

Ez az ősz legmenőbb sminktrendje: turbózd a tusvonalad!

Ez a sminktrend olyan, amire érdemes időt szánni, hogy begyakorold: a tusvonal annyira jól tud kinézni, hogy elképesztő! Tény, hogy akkor mutat csak igazán, ha biztos kézzel, szimmetrikusan és precízen húzod meg, de azért nem kell megijedni tőle, lehet javítani, korrigálni, és ha gyakorolsz, látványosan egyre jobb leszel! És ha egy alap magabiztosság megvan, akkor szabadjára engedheted a kreativitásodat, és bátran kísérletezhetsz színekkel, formákkal – mutatunk néhány igazán menő ötletet!

Egy csepp fehér

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ALLAN AVENDAÑO (@allanface) által megosztott bejegyzés

Ha magabiztosan megy az alap tusvonal, onnan már nem olyan nagy lépés ez a cukiság. Oké, a fekete-fehér kombót könnyű összemosni, és csak akkor igazán szép az összhatás, ha nagyon tisztán dolgozol, de ez az, amiért megéri kísérletezni. Először gyakorold be a megvastagított vonalat, aztán mehet az extrázás.

Amorf fehérben

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Celine O’Brien 🦋 (@celinejoymakeup) által megosztott bejegyzés

Bármilyen színnel működhet, de a fehérrel különösen ütős ez a kicsit szabálytalan formájú vonal. Akkor néz ki jól, ha a két oldal szimmetrikus – ehhez jobban jársz, ha először azt az oldalt rajzolod meg, amelyik neked a „nehezebb” (ha mondjuk jobb kezes vagy, akkor a balt). Sokkal könnyebb lesz az „erős” oldaladon megpróbálkozni a lemásolással!

Színjáték

Az alap sárga és a türkiz keret annyira szépen mutat együtt! (Oké, van itt még profi finomság bőven, de ha ezt lemásolod, már azzal ultramenő lehetsz!)

Egyszerűen szép

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Naressa (@pizzapizza_nisa) által megosztott bejegyzés

Még egy monokróm menőség: a mélyítővonal fölé húzott fehér „lebegő” vonal elképesztően jól mutat, és egy kis gyakorlással te is nagyon szépen el tudod készíteni!

Egy kis varázslat

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elisa (@elisaxhindoli) által megosztott bejegyzés

Mekkora ötlet: a belső szemsarokban egy vékony vonalka, a külső felett pedig egy háromszög, pontosabban „szárnyas” háromszög (de sima verzióval is nagyon ütős lenne). A titok a feltűnő szín és az egyszerűség kombinációja. Kékkel vagy zölddel is őrült jól mutatna!

A króm cool

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriela Vega (@gabrielavega.beauty) által megosztott bejegyzés

Annyira egyszerű és annyira szép! Oké, tökéletesen van kivitelezve, amihez kell némi gyakorlás, de mivel vastag a vonal, ezért kicsit könnyebb dolgod lesz. Akár ceruzával is megpróbálkozhatsz. Az árnyalat egyszerűen mesés!

Elnyújtózva

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Makeup Kulture (@makeupkulture) által megosztott bejegyzés

Ha a kisujjadban van már a sima vonal, csak egy kicsit kell alakítanod rajta, hogy ilyen gyönyörűséget készíts! Kezdj vékonyan, és úgy vastagíts, fokozatosan.

Pöttyöske

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Hannah (@sophiehannah) által megosztott bejegyzés

Ennél édesebb dekoráció nincs: a videóban rögtön 4-féle ötletet is találsz, hogyan dobd fel a tusvonalas szemsminked pöttyökkel. Egyszerű, de tényleg nagyszerű!

Kezdő tusvonalrajzoló vagy? Segítünk!

Még több

Smink