A legjobb szemöldökpaletták 5000 Ft alatt, ha fixálnád és formáznád is

Ha profibb szemöldöksminket szeretnél annál, mint mikor csak épp átsatírozod ceruzával, de azért nincs túl sok időd, egy púdert és viaszt is tartalmazó duo szemöldökpaletta tökéletes választás!

A legjobb szemöldökpaletták 5000 Ft alatt, ha fixálnád és formáznád is

Egy kis por, hogy korrigáld a formát és kitöltsd az egyenetlenségeket, meg némi viasz, hogy kialakítsd a tökéletes formát és rögzítsd a szálakat – egy duo palettánál nem sok praktikusabb szemöldökformázót találsz. A legtöbbhöz pici ecsetet is csomagolnak, amivel gyorsan és egyszerűen ki tudod igazítani a formát, de ha van időd, egy profi ecsettel még szebb eredményt érhetsz el. Mutatjuk, hogyan hozd ki a legtöbbet a kedvenc minipalettádból!

  • A vax formáz, rögzít, és segít, hogy a púder jobban megtapadjon, és intenzívebb színű legyen. Óvatosan, tökéletesen eloszlatva vidd fel a viaszt, a ferdén vágott ecsettel simítsd a szálakra és a bőrre, ne menj túl a szemöldök vonalán.
  • Ne használj belőle túl sokat, és ne maradjon csomós, mert úgy a szín is egyenetlen lesz.
  • A vaxra óvatosan, finom vonalkázó mozdulatokkal vidd fel a színezett port. Ne akarj egyenletesen kitöltött felületet kialakítani, mert az természetellenes hatású.
  • A palettákban lévő eszközök gyakran kimaradnak a nagy ecsettisztításokból – ne feledkezz meg róluk, időről időre alaposan tisztítsd meg, mert a vax miatt nagyon könnyen beletapadnak a szennyeződések.
  • A viaszos formulát szemöldökspirállal is felviheted, ezzel talán könnyebb egyenletesen eloszlatni, mint ecsettel. Vedd fel a terméket a spirálra, majd a kézfejeden dörzsöld át a spirált, hogy biztosan ne legyen csomó rajta. Ezután felfelé irányuló mozdulatokkal addig fésüld a szemöldöködet, amíg el nem éred a kívánt formát.
  • Ha színezett, pigmentált viaszt használsz, vedd figyelembe, hogy ez is fokozza a szín intenzitását.

Jöhet néhány szuper duo szemöldökpaletta, amelyekért ráadásul nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod? Kattints a galériára!

galéria

A legjobb szemöldökpaletták 5000 Ft alatt, ha fixálnád és formáznád is

A legjobb szemöldökpaletták 5000 Ft alatt, ha fixálnád és formáznád is

Fotó megosztása:

Még több

Smink